Home

Spirituele en Psychische Begeleiding op Maat.

Het is bewezen dat mensen die de tijd nemen om aan zichzelf te werken, zoals dat heet, minder stress hebben, minder klachten hebben, gelukkiger in het leven staan, meer werk verzetten, positiever zijn en daardoor leukere dingen in hun leven aantrekken!

Dewegnaarjezelf als gediplomeerd praktijk is aanwezig om mensen deskundig te begeleiden die ervoor kiezen om de natuurlijke staat van Bewustzijn te claimen, om met praktische steun en Spirituele begeleiding de vrijheid te voelen om gewoon te zijn wie je bent. Dewegnaarjezelf biedt tal van programma’s, workshops en Bijeenkomsten die je de mogelijkheid geven om meer duidelijkheid te krijgen over de valkuilen in je leven. Je krijgt de steun die je nodig hebt en leert omgaan met de uitdagingen die voor je liggen. Aangevuld naar wens met hulp van de natuur dmv BachBloesem Therapie of met een reading als Paragnost.

Leer je Hooggevoeligheid, je emoties en gevoelens plaatsen!

Maak jouw leven Vrij!!

Waar komt het vandaan?  Wat wil het jou vertellen?  Hoe kun je er mee omgaan?

 • Praktijk Dewegnaarjezelf
 • TarotWorkshops
 • WeekendWorkshop
 • Gelijkgestemdendagen
 • Consulten/Channeling
 • Natuurconsulten
 • Groepsoefeningen
 • Engelenhealing
 • Gelijkgestemdenweekend
 • Bijeenkomsten
 • Workshops Mediumschap
 • Healingen
 • Gelijkgestemdenweekend
 • MiddagWorkshop
 • full screen slider
 • MasterWeekend
Praktijk Dewegnaarjezelf1 TarotWorkshops2 WeekendWorkshop3 Gelijkgestemdendagen4 Consulten/Channeling5 Natuurconsulten6 Groepsoefeningen7 Engelenhealing 8 Gelijkgestemdenweekend9 Bijeenkomsten10 Workshops Mediumschap11 Healingen12 Gelijkgestemdenweekend 13 MiddagWorkshop14 Lichtwerkers15 MasterWeekend 16
image carousel by WOWSlider.com v7.2

Schrijf je in voor de maandelijkse Nieuwsbrief en ontvang

een kortingsbon van 20% voor het eerste consult of een DagWorkshop

___________________________________________________________________________________________________

 Begeleiding op maat met:

Dewegnaarjezelf in de Praktijk? 

Dan ben je hier aan het goede adres! lees verder

Samen gaan we aan de slag met datgene wat voor jou belangrijk is. Met behulp van de Dewegnaarjezelf Therapie is het mogelijk om oude patronen en blokkades te doorbreken en te gaan plaatsen zodat de lading ervan af is. In je dagelijks leven zal het dan geen invloed meer op je hebben. Je kunt ervoor kiezen om een bepaalde tijd een Coaching Traject te volgen, waarbij je regelmatig (naar keus) een sessie kunt afspreken waarin we aan de slag gaan met b.v. Mindfullness, Bewustzijnsgroei etc. Je krijgt daarbij oefeningen die je thuis rustig kunt doen en in de volgende sessie gaan we hiermee verder en krijg je veel duidelijkheid over jouw leven nu door de informatie en boodschappen die bij een consult worden doorgegeven. Als Paragnost kan ik je veel duidelijkheid geven over jouw levensuitdagingen en vragen m.b.t. overledenen. Dit alles tesamen geeft je meer rust en meer kracht voor jouw toekomst.

Een sessie kan telefonisch, via de email, via de Webcam en natuurlijk in de praktijk. Natuurlijk ben jij degene die het mag doen want het is jouw leven. Je zult merken dat er snel veranderingen komen en dat je sterker bent dan je denkt! Het leven is mooi!

 

Webcam en Consulten InfoSessie alleen   ______________________________________________________________________________________________

Gratis Dagkaart (voor snel antwoord)

______________________________________________________________________________________________

Eerstvolgende activiteiten: 

Vanwege werkzaamheden vooraan het Park is de toegang naar de praktijk af en toe anders. Kijk hiervoor even op de contactpagina voor de route, alvast bedankt voor het begrip.

10-12-2017  Gelijkgestemdendag.

23-12-2017 t/m 07-01-2018  Praktijk Dewegnaarjezelf gesloten!!

12-01-2018  Workshop Blauwdruk van je leven.

21-01-2018  Gelijkgestemdendag.

meer data op Agenda

______________________________________________________________________________________________

ring

Site bijgewerkt 04-12-2017 WA. All rights reserved @WA 1999.

Inhoudelijke overeenkomst Dewegnaarjezelf.snu

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren