Therapie

Translate:


Dewegnaarjezelf Therapie.

In Dewegnaarjezelf Therapie zitten verschillende vormen van therapie verweven, zoals Cognitieve Gedragstherapie, Hypnotherapie en Gestalt therapie. In een veilige omgeving krijg je deskundige en professionele begeleiding en de kans om dat oude op te ruimen wat je niet meer wilt gebruiken.

Heb je ooit het gevoel gehad dat er iets is wat je tegenhoud, je plannen in het honderd laat lopen of je tegenhoud te zijn wie je wilt zijn? Nou dat gevoel klopt.

Het feit is dat er een enkele bron is van al je problemen, stress, niet gelukkig zijn en onzekerheid. Het wordt het reactieve verstand genoemd — het verborgen gedeelte van je verstand dat alle pijnlijke ervaringen opslaat en deze vervolgens tegen je gebruikt.

Dewegnaarjezelf Therapie zorgt dat je van het reactieve verstand afkomt. Dat is wat het doet. Het laat je in contact komen met jouw onbewuste deel, met de deeltjes van jezelf die al heel lang aandacht vragen en eigenlijk gehoord willen worden. Dat deeltje van jezelf wat pijn heeft gehad, wat een moeilijke situatie heeft doorstaan, nog steeds die pijn beleeft, en liefde en steun van jou nodig heeft. Door deze therapie te volgen krijg je de kans om die delen van jezelf die nog uit balans zijn, ruimte te geven zodat ze rustig in jouw persoonlijkheid plaats kunnen nemen zonder altijd de boventoon te voeren.

Heb je je ooit afgevraagd hoe je verstand werkt?

Je verstand neemt plaatjes op van alles wat je in je leven meemaakt. Deze “mentale beeldplaatjes” ZIJN je geheugen.

Met mentale beeldplaatjes kan je het verleden zien, hoor je wat er gezegd werd, voel, proef en ruik je dingen van lang geleden of van gisteren. Je perceptie van mentale beeldplaatjes — hoe vaag ook in eerste instantie — kan worden verscherpt met Dewegnaarjezelf Therapie.

 

Therapie

Therapie

Een behandeling duurt gemiddeld anderhalf tot 2 uur en vindt plaats in een gemakkelijke veilige omgeving. Je gaat niet onder Hypnose, het is niet “eng” en U kunt altijd stoppen wanneer U maar wilt.

Je wordt onder begeleiding terug gebracht naar de situatie waar een emotionele lading op zit en hier wordt aan gewerkt om deze lading te verminderen/verwijderen.

Voor prijzen en meer informatie belt U even 06 16060089 of stuur een mailtje via contact.