Therapie

Translate:


Dewegnaarjezelf Therapie.

Heb je ooit het gevoel gehad dat er iets is wat je tegenhoud, je plannen in het honderd laat lopen of je tegenhoud te zijn wie je wilt zijn? Nou dat gevoel klopt.

Het feit is dat er een enkele bron is van al je problemen, stress, niet gelukkig zijn en onzekerheid. Het wordt het reactieve verstand genoemd — het verborgen gedeelte van je verstand dat alle pijnlijke ervaringen opslaat en deze vervolgens tegen je gebruikt.

Dewegnaarjezelf Therapie zorgt dat je van het reactieve verstand afkomt. Dat is wat het doet. Het laat je in contact komen met jouw onbewuste deel, met de deeltjes van jezelf die al heel lang aandacht vragen en eigenlijk gehoord willen worden. Dat deeltje van jezelf wat pijn heeft gehad, wat een moeilijke situatie heeft doorstaan, nog steeds die pijn beleeft, en liefde en steun van jou nodig heeft. Door deze therapie te volgen krijg je de kans om die delen van jezelf die nog uit balans zijn, ruimte te geven zodat ze rustig in jouw persoonlijkheid plaats kunnen nemen zonder altijd de boventoon te voeren.

 

Heb je je ooit afgevraagd hoe je verstand werkt?

Je verstand neemt plaatjes op van alles wat je in je leven meemaakt. Deze “mentale beeldplaatjes” ZIJN je geheugen.

Met mentale beeldplaatjes kan je het verleden zien, hoor je wat er gezegd werd, voel, proef en ruik je dingen van lang geleden of van gisteren. Je perceptie van mentale beeldplaatjes — hoe vaag ook in eerste instantie — kan worden verscherpt met Dewegnaarjezelf Therapie.

 

Therapie

Therapie

Het reactieve verstand

Je HEBT een reactief verstand en het IS de enige bron van je irrationele angsten, onzekerheid, oncontroleerbare emoties en zelfs je nachtmerries als kind.

 

Het reactieve verstand is ook de bron van psychosomatische ziekten — “ziekten die veroorzaakt worden door het verstand”. Experts schatten dat psychosomatische ziekten wel 70 procent van de ziekten van de mens voor hun rekening nemen, zoals migraine, te dik of te dun zijn, allergieën, en andere aandoeningen die niet strikt genomen door lichamelijke redenen veroorzaakt worden.

 

Niet gelukkig zijn, oncontroleerbare emoties, enzovoorts zijn niets anders dan de “herinnering” aan vroegere pijnlijke ervaringen die door je reactieve verstand opnieuw worden afgespeeld.

ontdek:

  • De echte reden voor onverklaarbare pijnen, negatieve emoties en ongelukkige relaties in je leven
  • precies datgene wat je zelfvertrouwen kapot maakt en hoe de Therapie je helpt om er vanaf te komen zodat je meer jezelf wordt
  • de exacte technologie dat de barrières in je leven wegblaast – voor altijd.Leef niet in onzekerheid, met negatieve gedachten en irrationeel gedrag. Gebruik Dewegnaarjezelf Therapie en kom van je reactieve verstand af.

Het eindresultaat van deze Therapie is een gezond en gelukkig mens.

Het heeft gewerkt voor miljoenen, en het kan ook voor jou werken.

  Een behandeling duurt gemiddeld anderhalf tot 2 uur en vindt plaats in een gemakkelijke veilige omgeving. U gaat niet onder Hypnose, het is niet “eng” en U kunt altijd stoppen wanneer U maar wilt.

U wordt onder begeleiding terug gebracht naar de situatie waar een emotionele lading op zit en hier wordt aan gewerkt om deze lading te verminderen/verwijderen.

Voor prijzen en meer informatie belt U even 06 16060089 of stuur een mailtje via contact.