Klik op de foto om naar de legging te gaan:

Jaarlegging

Dit is echt een mooie legging waarbij je een duidelijke richting krijgt waar je mee aan het werk kunt. Het wordt duidelijk wat jou vastzet in de situatie en de dingen waar je meer energie in mag steken die de situatie zal gaan verbeteren, kortom je kunt het zelf!

Voor een moment dat je het even niet meer weet en niemand kunt bereiken voor steun of hulp, heb ik deze legging gemaakt.

De probleemlegging geeft je helderheid in een moeilijke situatie die nu in je leven speelt. Er bestaat geen toeval in het leven en iedere kaart die jij trekt is aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf en je Gidsen. Of je dit nu thuis met echte kaarten doet of op de computer met een programma, het werkt allemaal hetzelfde.

Je krijgt een duidelijke boodschap voor de positieve invloed die je zal helpen als je hier meer mee gaat werken en dit toe gaat passen, je krijgt verder een aanwijzing over de negatieve invloed die de zaak alleen maar moeilijker zal maken en waarschijnlijk een deel van de oorzaak van het probleem is, en als laatste de aanwijzing of oplossing van het probleem die eraan komt en waar je aan mee mag helpen met je eigen kracht en energie. De energie die in de uitleg van de kaarten zit zal je helpen als healing en je zult merken dat je je lekkerder gaat voelen.

Ga hiermee aan het werk en je zult merken dat er een verandering plaats vindt zowel voor de mensen om je heen als voor jezelf, want we zitten allemaal met elkaar verbonden qua energie. Gaat er een persoon groeien en veranderen en meer vanuit liefde leven dan heeft dit effect op iedereen daaromheen en ze zullen onbewust meer ruimte krijgen en zelf aan de slag gaan. Het is nu in deze tijd heel belangrijk dat je leert zelf de verantwoording te nemen in je eigen leven en deze legging biedt je de mogelijkheid om duidelijkheid te krijgen waar je op mag letten en nog aan mag werken mocht je dit willen. Wil je nu iets aan de situatie doen, doe dan deze legging en ga aan de slag met jezelf en de omstandigheden.

Wil je hierna nog meer uitleg en steun, neem dan even contact op en vraag een consult aan, alle gegevens en tarieven hierover staan op de agenda/tarieven pagina. Liefs en veel succes!

 

 

Translate ยป

You cannot copy content of this page