Bewustwordingsproject

Translate:

 

Wat is het Bewustzijnsproject.             Enkele ervaringen.

Bewustwordingsproject

Wat is het Berwustzijnsproject:

Het Bewustwordingsproject geeft je de kans om alleen of in een groep aan jezelf te werken met begeleiding als stok achter de deur. Door het doen van opdrachten en oefeningen en het maken van verslagen, ga je in een snel tempo merken dat je sterker wordt en lekkerder in je vel komt te zitten.

 • Dit Project duurt 12 weken kost € 125 per maand en bevat wekelijkse bijeenkomsten via Zoom en opdrachten om thuis wekelijks te doen.  Er is nu Project 1, 2 en 3.
 • Project 4 gaat dieper, duurt ook 3 maanden en kost € 140,– per maand.

—————–

 • In deze meetings krijg je diepere opdrachten, energieoefeningen en boodschappen die belangrijk zijn en die je in de komende week zelf mag uitvoeren.
 • – Tevens het maken van verslagen die je opstuurt is een onderdeel om je groei zichtbaar te maken, deze zullen privé worden verzameld.
 • – Er wordt toestemming gevraagd om af en toe s’nachts in je slaap met je aan het werk te gaan, dit zul je de volgende dag merken aan je energie-level, je kunt je dan een beetje moe voelen of het is net alsof je ergens geweest bent.


 
Het is een Project voor jezelf waarmee je een Hoger Bewustzijn creëert, gezonder zal worden en beter beschermd zal zijn tegen de energieën om je heen.

 

 

 

Dit Project zal worden ondersteund door Hogere Energieën en Gidsen die van “’bovenaf” zullen begeleiden en samenwerken, je zult hier ook meer gevoeliger voor worden tijdens en na het traject. Tevens jvoor websitee dagelijks leven zal hierdoor worden beïnvloed, je zult meer duidelijkheid krijgen door je groei en veranderingen meemaken waarmee je Jezelf bevestigd.

Deelname volgt na inschrijving per email en bij teveel aanmeldingen een willekeurige loting.

 

Degene die meedoen aan dit Project zullen een diepere bijdrage leveren aan het Bewustwordingsproces waarin de mensheid op Aarde zich nu bevindt en zullen tevens op een hoger niveau komen qua trilling (bewustzijn).

Ze zullen ondersteund worden door Isis, Kuthumi, Yeshua,  Quan Yin, Adamus St. Germain en Wendy’Ann.

Als je hart zingt bij het lezen hiervan, schrijf je dan in!

 

Aanbevelingen:

– Aangeraden wordt de pagina,s op de site van de fotonenergie en de Wereld als Spiegel, gelezen te hebben.

– in het bezit te zijn van het Werkboek “Dewegnaarjezelf”

– om geen andere heftige cursussen te volgen tijdens dit project.

Vereisten zijn:

– een goed werkende computer, het liefst op een rustige plaats.

– de toewijding om vrije tijd te maken voor de Journals en opdrachten.

– dit Project voor jezelf te houden en niet te delen met anderen die hier niet klaar voor zijn.

Niet meedoen als je:

– gehecht bent aan het leven zoals je het nu ziet, want je visie zal gaan veranderen.

– de uitwisseling voor de 3 maanden niet kunt betalen.

– als je dit alleen maar doet om een ander te helpen.

 

Graag aanmelden via e-mail of telefoon. dewegnaarjezelf@gmail.com of 06 16060089.

ovv je volledige naam, adres en geboortedatum.

—————————————————————————————————————————-

—————————————————————————————————————————-

Enkele ervaringen van deelnemers tot nu toe:  

 1. Geef in het kort aan hoe je dit Project beleefd hebt, qua gevoel.

—Ik heb dit tweede deel van het bewustzijn project ervaren als een soort rollercoaster. Van totale rust en evenwicht, weten wat ik aan het doen ben naar uit balans en onzeker, geen idee wat ik aan het doen ben. En soms wat in het midden daarvan. Als ik de teksten bij de opdrachten, de gebeden en de opdrachten zelf teruglees dan zie ik pas hoeveel we gedaan hebben, hoeveel we aangeraakt hebben. En voor mijn gevoel is er vorige week bij mij iets gebeurd waardoor ik het nu ook beter snap, de woorden en de opdrachten. Ik kan het op een laagje dieper voelen. Ik begin het spel te zien, waar het hiervoor een verhaal was, ga ik het nu zien / voelen. Het voelt nog wel zo alsof ik me achterover laat vallen en weet dat het vangnet er is, maar er ergens nog een stemmetje is, wat als het vangnet er niet is, dan val je… Het maakt wat onzeker omdat je het altijd op een bepaalde manier gedaan hebt en nu doe je het anders. En tegelijk, als ik me bewust ben van de onzekerheid, kan ik er steeds ‘makkelijker’ boven komen, het spel zien en erom lachen. Laat maar los, komt er dan. Liefs W.G.

 

—Het is bijzonder om steeds meer te voelen dat niets toeval is. Dit tweede project heeft dat ook weer bevestigd voor mij. Daardoor zie ik mijn proces ook steeds helderder. Daardoor krijg ik ook steeds meer begrip voor mezelf. De opdrachten daagden mij steeds uit om van moeten naar mogen te gaan. Ik kon voelen wanneer ik in mijn angsten zat en doordat ik ook veel compassie voor mezelf heb nu, kon ik mezelf liefdevol observeren. Het gebed dat iedere week werd meegestuurd gaf mij ook heel veel liefde en steun. Ik voel de steun van het onzichtbare ook steeds meer. Mijn prioriteiten verschuiven steeds meer van doen naar zijn. Ik voel mij nu dan ook lichter en rustiger dan ooit tevoren. Daar bedoel ik mee dat ondanks alles wat er om mij heen gebeurt, ik steeds meer aan het zijn ben en niet meer dramatisch of druk van alles moet doen. Dat is heel nieuw voor mij. Echt voelen dat dat doen mij weghoudt bij mijn ware kern. Ik ben er dankbaar voor dat ik dat nu echt bewust ervaar. Ik ben dankbaar voor alle inzichten die ik de laatste maanden weer heb gekregen. Ik ben dankbaar voor alle steun van het onzichtbare en het zichtbare. Ik ben trots op mezelf, omdat ik ondanks alles nu steeds meer in mezelf geloof en mezelf steeds meer serieus durf te nemen op zijns niveau en dat ik met humor mijn doen modus bekijk. Bedankt weer voor deze mooie en bijzondere drie maanden!           Liefs P.F.

 

—-Lieve Lezers, Begin dit jaar meegedaan met het Bewustzijnsproject 4, dit is voor mij een hele fijne en leerzame tijd geweest. Het voelt heel anders dan de eerste 3 projecten. Daarin ben je wekelijks met meerder opdrachten bezig terwijl in project 4 meer van je eigen zelfstandigheid wordt gevraagd. Omdat het contact via Zoom 1 x per 2 (a 3) weken is heb je langer tijd om met de “opdracht” bezig te zijn, je gaat meer de diepte in. Daarnaast ben je gedurende een halfjaar eigenlijk “constant” met jezelf bezig, hierdoor wordt het meer en meer
een routine om met jezelf in contact te blijven.
Met de hulp van dit project heb ik weer meer inzicht in mijzelf en mijn patronen gekregen. Vandaag net besloten om mede daarom door te gaan met project 4.1 Wendy’ Ann en de andere begeleiders, Dank jullie wel voor de steun en de mogelijkheid om hier aan mee te doen. Lieve groetjes D.

—— gevoel bij mij was ogen openend. Dit project 1 heeft mij bewust gemaakt van alle dingen om mij heen. Maar ook van het verleden. Sommige dingen kwamen naar boven uit het verleden en nu pas drong tot mij door wat daarvan de boodschap was. Dit gaf mij een bevrijdend gevoel. (Jacob)

—— Heerlijk! Je merkt wel ups en downs. Soms is het even heftig als iets aangeraakt
wordt waar je moeite mee hebt maar er zijn ook veel momenten waarin je juist heel duidelijk merkt dat je aan het groeien bent. Bij jezelf en bij de anderen uit de groep merk je verschillen en overeenkomsten. Over het algemeen is het super om te doen en om zo bewust bezig te zijn met dingen die je doet en om je heem merkt! Ik ben blij dat ik heb mee gedaan en voel me weer een stuk sterker en dichterbij mezelf. Ik heb alle Projecten gedaan. J (Jessica)


Het project 1, 2 en 3 heeft er voor gezorgd  dat ik veel oude patronen heb kunnen verwerken en dat ik veel meer in mijn kracht sta. Ik ‘weet” nu dat ik niet alleen ben, er zijn medegodinnen en de vrouwelijke band/energie is me duidelijk geworden. (Jacqueline)

—— Meestal voelde ik mij heel goed, maar er waren ook momenten dat ik weerstand voelde. Ik heb echter geleerd dat dit juist een groeimoment is. Waar je het gevoel anders misschien zou ‘wegstoppen’, kon ik er nu niet omheen. Het Project was een goede stok achter de deur om toch door te gaan, ondanks de weerstand die af en toe bovenkwam. Daarnaast voelt dit Project voor mij als het beste cadeau wat je jezelf kunt geven! Ik voel een grote dankbaarheid dat ik met dit Project mee heb kunnen doen. Ik voel dat ik ben gegroeid en dat ik weer beter weet hoe ik het beste contact kan maken met mijn Hogere Zelf en dit ook vaker doe. Ik voel mij vaker en gedurende langere tijd innerlijk rustiger. Een gevoel dat alles mogelijk is.(I.W.)


—–Ik vond het project uitdagend, soms heftig, emotioneel dan weer licht en rustig. Ik heb ervan genoten en ik heb er heel veel van geleerd. Ik ben blij dat ik de keus heb gemaakt. (Simone)

_____ Heb het project over het algemeen als positief ervaren, als een mooie ervaring. Ben me van veel dingen bewust geworden, o.a. door het spiegelen. Heb ook pijnlijke, verdrietige en moeilijke momenten gehad maar met de deskundige hulp van Wendy’Ann had ik het gevoel niet alleen te staan hierin.. Moest denk ik nog door een hoop oude, opgekropte emoties heen, ze doorvoelen en dan loslaten. Pijnlijk proces, maar wel nuttig en noodzakelijk. Het is het echt waard geweest om mee te doen aan dit project, een mooie kans om aan mezelf te werken, innerlijk en uiterlijk, me meer bewust te worden, en mezelf te ontwikkelen naar een hoger niveau. Het heeft me handvaten gegeven. Verder was ik elke week weer erg benieuwd naar de nieuwe opdrachten.(Sandra)      

 1. Wat vond je het moeilijkste om te doen?

Waar ik nog  het meeste moeite mee hebt is dingen verbeelden. De oefeningen waarbij ik mij iets moest verbeelden duurde wat langer. Pas na 3 of 4 dagen had ik pas het gevoel dat ik dan goed bezig was. En achteraf was het altijd heel makkelijk. (Jacob)

—— Deze vraag beantwoorden .. hihi… ik heb niet echt een bepaalde opdracht of iets wat ik veel moeilijker vond dan de anderen. Wel zat er verschil in de uitwerking van de opdrachten en de manier waarop ze effect hadden. De een meer direct en de ander meer indirect en later achteraf.(Jessica)

——- De knuffelopdracht en de kaart versturen opdracht. (Jacqueline)

——- Om door de weerstand heen te gaan. Om toch door te zetten. Een voorbeeld hierbij is het omhelzen van mijn moeder en om tegen haar te zeggen dat ik van haar hou. (Ingrid)

——- De meditatie vond ik het moeilijkst, omdat het nog niet meeviel/meevalt in te passen in mijn dagelijkse routine.(Simone)

) ——- Ik heb wel eens verzucht: wat heb ik er eigenlijk aan……  Maar na eerlijk kijken, ontdekte ik dat het me heel goed deed. De basis van mijn bestaan wordt op deze manier meer solide. Ik heb weer een paar gaatjes kunnen dichten.    

 1. Wat vond je het makkelijkste om te doen?

De oefeningen met de mp3’tjes waren voor mij makkelijk om te doen, en ondanks dat het makkelijk was heb ik er heel veel aan gehad. (Jacob)

—— Het fysiek opruimen en mooier maken en bezig zijn met je huis.(Jessica)

——- Opruimopdrachten. (Jacqueline)

—— De wekelijkse gebeden, maar ook tussendoor het hulp vragen aan engelen.(Ingrid)

—— Het toekomstbord vond ik het makkelijkst. Het was zo leuk om te doen, het kostte helemaal geen moeite en ging als vanzelf.(Simone)

—— De collage maken is echt zo gemakkelijk geweest! Het was ook heerlijk om te doen. verder de ademhaling en de zonnegroet.(Grietha)    

 1. Wat heb je ervaren van de Begeleiders (hier op Aarde of in andere dimensies) gedurende het Project? Geef voorbeelden.

Ik heb een aantal dromen gehad die zulke ongelofelijk mooie boodschappen hadden dat was echt een geschenk. Zo mooi, en zo duidelijk. Geen twijfel mogelijk dat dat via mijn begeleiders kwam. (Jacob)

——- Hier op aarde veel gemerkt van wendy’ann doordat er dingen in de oefeningen of in dromen terugkwamen en ook een consult wat ik ontving op de beurs waar ik was. Door de wekelijkse gesprekken waarin ze juist op dat moment even de dingen naar voren haalt die het belangrijkst zijn ervaar je steun en krijg je meer helderheid waar die nog niet was. In de andere dimensies door de dreamwalk en de seintjes die ik daaromheen kreeg. Ook de boodschap die ik duidelijk doorkreeg en door mocht geven. Hun aanwezigheid door voelen of ruiken of weten. Heerlijk! Op aarde en in andere dimensies heel erg sterk / geruststellend / vertrouwd en liefdevol! J (Jessica)

——– Ik heb via mijn dromen inzichten gekregen. Soms voelde ik de aanwezigheid van warme liefdevolle wezens bij me. Ik voelde me geliefd en ervaarde dat ik niet alleen was, ook mijn groepsgenoten waren bij me. De skypsessies waren erg fijn. Wendy’ann is in staat op de juiste momenten door te vragen om mensen meer of dieper inzicht in zichzelf te geven. (Jacqueline)


In week 2 zag ik tijdens een ademhalingsoefening een vogel, een valk, naar mij toe vliegen.Later zag ik in diezelfde week een aantal malen het profiel (rechts) van de vogel.Bij de Skype-sessie die volgde werd mij duidelijk dat ik met Horus te maken had. Meteen na deze Skype-sessie trok ik wat kaarten. De 2e kaart was van Horus. In week 3 voelde ik tijdens en vlak na het opzeggen van het gebed (E ngel van Waarheid) mijn buik en het midden van mijn borst warm worden. Daarna trok ik meteen de kaarten: yoga en opgestegen meesters. (Ingrid)

——– Ik heb vooral ervaren dat ze er waren, maar dit uitte zich niet heel speciaal in bepaalde situaties. Er is één moment dat me wel is bij gebleven en dat was dat er geen water meer uit de kraan kwam. Dit vond ik wel erg bijzonder.(Simone)

——- Ik heb 1 keer heel sterk de energie van Rafael in mijn hartstreek gevoeld. Dat was heel bijzonder en zo sterk, dat had ik nog nooit gevoeld. Alsof mijn hele hart helemaal openging. Zo’n sterk warm gevoel, heerlijk gewoon. En heel positief, liefdevol. Een andere keer heb ik diezelfde energie gevoeld, maar dan minder sterk. En een andere keer toen ik in bed lag en me verdrietig voelde, voelde ik een warmte op mijn rug tussen mijn schouderbladen. Ik voelde me daar erg door getroost, voelde dat ik niet alleen was.(Sandra)

——- Vooral tijdens mijn meditaties heb ik de hulp van diverse begeleiders ervaren. Regelmatig heb ik tijdens de gebeden de energie van de diverse Engelen ervaren. Vooral die van de Engel van Harmonie en de Engel van Keuze was sterk. Later was er contact met Aartsengel Michael. Helemaal aan het eind van het project voelde ik tijdens een meditatie dat Quan Yin bij me was. (Mirjam)      

 1. Heb je al duidelijke veranderingen ervaren in je huidige leven die gebeurt zijn doordat jij veranderd bent? Zo ja, positief of negatief J

Ik ben positiever over mij zelf gaan denken. Zelfverzekerder geworden. Meer van mijzelf gaan houden. (Jacob)

—— Heel duidelijk! Bij mezelf door hoe ik me voel en hoe ik met dingen omga die ik tegenkom in mijn leven. Ook door opmerkingen van anderen over hoe ik eruit zie en hoe ik overkom! Heerlijk en je voelt je erdoor sterker worden en meer beseffen wat er allemaal ( is ) gebeurd. Vooral positief! J (Jessica)

——– Zeker wel, doordat ik beter in mijn energie zit kan ik veel meer aan. Verder ben ik positief gaan denken en dat komt gespiegeld terug. Verder is mijn zoon ook gaan “ontwaken” en bezig met zijn spiritualiteit! Ik heb weer contact met mijn peettante en doordat ik met een aantal mensen dingen heb uitgewerkt (vergeven) verloopt het contact met die mensen veel fijner en beter. Ik ben beter in staat de dingen te accepteren zoals ze komen en kan meebuigen waardoor alles soepeler verloopt. Last but not least: Ik ben niet meer boos op mijzelf en anderen door gebeurtenissen. Ik kan de dingen in een groter geheel zien. (Jacqueline)

——– Het lijkt alsof ik mij gebeurtenissen minder persoonlijk aantrek. Ik kijk met meer liefde naar mijzelf en anderen. Ik ben nog meer bewust aan het leven. Ik ben mij meer bewust van het feit dat ik de Schepper ben van mijn toekomst.(Ingrid)


Er is meer afstand in bepaalde contacten ontstaan en dat voelt goed. Ik merk ook dat doordat ik me meer uitspreek dat dit nog weleens botst in bepaalde situaties. Dit is niet altijd makkelijk op dat moment, maar voelt later wel goed.(Simone)


Ik heb in huis meer ruimte ingenomen, waardoor de hele sfeer in huis is veranderd. Ik merk wel dat ik er aan moet blijven werken, maar ik ben super gemotiveerd. (Grietha)

——– Ik maak nu meer keuzes vanuit mezelf. Ik kom meer voor mezelf op, stel duidelijker grenzen. Kan me makkelijker kwetsbaar opstellen, ben meer open. Heb zelf meer controle over mijn leven. (Sandra)

——— Ik weet zeker dat ik veranderd ben door het project maar ik kan in mijn huidige leven geen duidelijke veranderingen aanwijzen. Ik heb het gevoel dat de verandering nog gaande is. Door mee te doen aan het project ben ik meer bezig gegaan met leven vanuit intuïtie en gevoel en minder vanuit mijn verstand. Door de opdrachten zijn stukken boven gekomen die diep verborgen waren. Ik kende ze wel maar wilde ze nog niet volledig onder ogen zien. Ze zijn nu aan de oppervlakte gekomen zodat  ze opgelost kunnen worden. Ik voel dat het tijd is om oude dingen achter me te laten en een nieuwe fase in te gaan.(Mirjam)    

 1. Welke oefeningen zijn voor jou ‘eigen’ geworden en waar je ook mee door gaat?

Tijdens het opstaan de zonnegroet, water drinken, stukje meditatie. Als ik deze oefeningen doe merk ik gewoon het verschil. Mijn dag begint dan energieker, en ga de dag met een lach tegemoet. En ook de mp3’tjes gebruik ik nog regelmatig. Daar heb ik heel veel aan. (Jacob)

—— Vooral de ademhalingsoefeningen en de oefening met de lichtfiguur en de Egyptische zonnegroet. Ik ben daar steeds mee door gegaan en zal ze ook blijven toepassen omdat ik merkt dat ze krachtig zijn en ik er verandering door merk.( iedere dag ) De mediatie met lemniscaat is ook heel sterk en de oefeningen met loslaten op de CD is ook super maar die zal ik denk ik iets minder vaak gaan doen dan de andere oefeningen.(Jessica)

——- De lichtfiguur oefening, de ademhalingsoefening, spiegelen, dingen in een groter geheel zien, vergeven, uit liefde handelen.(Jacqueline)

——- De oefening die ik bijna dagelijks doe: de oefening met de Lichtfiguur, de Zonnegroet en het drinken van een glas water daarna. Als ik mij minder goed voel of voel dat ik het contact met mijzelf verlies, doe ik de ademhalingsoefening. Ik heb nu ook al een aantal keren gemediteerd op  ‘Ik ben’. De twee nummers op de cd wil ik graag vaker horen. (Ingrid

) ——- De lichtfiguur en de Zonnegroet en de ademhaling. Ik merk dat ik die steeds vaker gebruik. (Simone)

——- Het lichtfiguur; de ademhaling; de zonnegroet; rechtop lopen; mondhoeken omhoog; niets moet, alles mag; niet de dingen doen waar je plezier in hebt, maar plezier hebben in de dingen die je doet. Die laatste is echt heel belangrijk geworden voor me.(Grietha)

==========================

 1. Wie ben jij?

Ik ben een Goddelijk wezen, met scheppende kracht, bevoorrecht om hier op aarde alles te mogen ervaren. Volmaakt zoals ik ben, en lichtwerker om andere mensen te helpen waar nodig. (Jacob) —— Ik ben een mooi, liefdevol, wijs, gevoelig, goddelijk en krachtig persoon die het beste uit zichzelf wil halen. Ik ben een lichtwerker, die andere mensen wil helpen zich verder te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. (Sandra)  🙂

——- Ik ben een Goddelijk Wezen dat lichtwerk hier op aarde komt doen. Ik ben hier om te leren. Het is ook mijn taak om alles wat ik geleerd heb door te geven aan anderen en ze te begeleiden in de transformatie die gaande is. Regelmatig vergeet ik mijn Goddelijke kern en mijn scheppende vermogen en laat me meeslepen in het aardse toneelstuk. Door al mijn menselijke deugden en gebreken ben ik volmaakt uitgerust voor mijn taak. Ik ben goed zoals ik ben.(Mirjam)