Dewegnaarjezelf Therapie helpt je met het afrekenen van o.a. angsten, fobieën, oude blokkades, burn-out, overspannenheid, depressie etc.

Door zeer veel ervaring is Dewegnaarjezelf Therapie ontstaan en wordt op een intuitieve wijze toegepast met zeer goede resultaten, natuurlijk mag je zelf het nawerk doen door oefeningen die je meekrijgt voor thuis. Je krijgt deskundige begeleiding gedurende het traject.


Translate:

 

Vormen van Therapie:

Psychosociale Therapie:

Dewegnaarjezelf als Praktijk werkt o.a. met Psychosociale therapie.

Psychosociale therapie omvat een gevarieerd aanbod van benaderingen/therapieën, die ingezet worden waarmee zij hun houding en perspectieven naar het leven toe kunnen verruimen. Het probleemoplossend en zelfgenezend vermogen van de cliënt wordt geactiveerd. Hierdoor zal de veerkracht en kwaliteit van leven van de cliënt toenemen.

Naast achtergrond van opleiding en de vorm van de therapie, is er een praktisch verschil tussen een psycholoog en psychosociaal therapeut. De psychologische begeleiding valt onder de basis verzekering. Je hebt hiervoor een verwijzing van de huisarts nodig. 

Psychosociale therapie valt onder de aanvullende verzekering en de hoogte van de vergoeding is verschillend per zorgverzekeraar. Hierbij een link van de hoogte van de vergoeding: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/alternatieve-geneeswijzen.

Er is geen verwijzing van de huisarts nodig en je eigen risico van € 385,- vervalt niet. Heeft u nog vragen, neem gerust contact me me op!

Een behandeling met therapie duurt gemiddeld een uur en vindt plaats in een gemakkelijke veilige omgeving. Je gaat niet onder Hypnose, het is niet “eng” en U kunt altijd stoppen wanneer U maar wilt.

 

 

Dewegnaarjezelf Therapie.

Overspannen, Burn-out, Depressie, dit zijn tegenwoordig termen die veel voor komen en wat duidelijke seintjes zijn dat er aan de bel wordt getrokken van binnen. Door samen te gaan kijken in jouw leven wat er speelt, wat er vastgezet is en te gaan kijken welke richting het beste is voor je, krijg je kans om meer ruimte te gaan creëren en de draad van jouw leven weer op te pakken. Met de in jaren ontwikkelde therapie dewegnaarjezelf krijg je hiermee een duidelijke ondersteuning.

In Dewegnaarjezelf Therapie zitten verschillende vormen van therapie verweven die samen het totaalpakket Dewegnaarjezelf Therapie hebben gevormd. In een veilige omgeving krijg je deskundige en professionele begeleiding en de kans om dat oude op te ruimen los te laten  wat je niet meer wilt gebruiken. Door oefeningen te doen zul je merken dat je steeds meer je eigen energie en ritme weer terug zal krijgen.

Heb je ooit het gevoel gehad dat er iets is wat je tegenhoud, je plannen in het honderd laat lopen of je tegenhoud te zijn wie je wilt zijn? Nou dat gevoel klopt.

Het feit is dat er een enkele bron is van al je problemen, stress, niet gelukkig zijn en onzekerheid. Het wordt het reactieve verstand genoemd — het verborgen gedeelte van je verstand dat alle pijnlijke ervaringen opslaat en deze vervolgens tegen je gebruikt.

Dewegnaarjezelf Therapie zorgt dat je van het reactieve verstand afkomt. Dat is wat het doet. Het laat je in contact komen met jouw onbewuste deel, met de deeltjes van jezelf die al heel lang aandacht vragen en eigenlijk gehoord willen worden. Dat deeltje van jezelf wat pijn heeft gehad, wat een moeilijke situatie heeft doorstaan, nog steeds die pijn beleeft, en liefde en steun van jou nodig heeft. Door deze therapie te volgen krijg je de kans om die delen van jezelf die nog uit balans zijn, ruimte te geven zodat ze rustig in jouw persoonlijkheid plaats kunnen nemen zonder altijd de boventoon te voeren. Door dit op een liefdevolle manier toe te passen vindt er genezing en heling plaats in het nu.

Heb je je ooit afgevraagd hoe je verstand werkt?

Je verstand neemt plaatjes op van alles wat je in je leven meemaakt. Deze “mentale beeldplaatjes” ZIJN je geheugen.

Met mentale beeldplaatjes kan je het verleden zien, hoor je wat er gezegd werd, voel, proef en ruik je dingen van lang geleden of van gisteren. Je perceptie van mentale beeldplaatjes — hoe vaag ook in eerste instantie — kan worden verscherpt met Dewegnaarjezelf Therapie.

 

Therapie

Therapie

Een behandeling van Dewegnaarjezelf therapie duurt gemiddeld anderhalf tot 2 uur en vindt plaats in een gemakkelijke veilige omgeving. Je gaat niet onder Hypnose, het is niet “eng” en U kunt altijd stoppen wanneer U maar wilt.

Je wordt onder begeleiding terug gebracht naar de situatie waar een emotionele lading op zit en hier wordt aan gewerkt om deze lading te verminderen/verwijderen.

Voor prijzen en meer informatie belt U even 06 16060089 of stuur een mailtje via contact.

Translate »

You cannot copy content of this page