Gelijkgestemdendag

Samen staan we sterk!

Gelijkgestemden Bijeenkomst onder begeleiding van EngelenEnergie. Op deze middag ontmoet je degene die net als jij bezig zijn met het werken aan zichzelf, antwoorden zoeken en meer duidelijkheid willen in hun leven. Door de krachten en energieën te bundelen sta je sterker. Samen doen we die middag een sterke healing bestemd voor familie en vrienden die dit nodig hebben.

Help mee met het verspreiden van het Licht van de Onvoorwaardelijke Liefde. Kom geef je op, voor iedereen, door iedereen! Stuur een mailtje als je hierbij wil zijn.

Aanvang is 12 uur. We gebruiken samen de Lunch en de middag duurt tot ongeveer 16.30 uur. Mocht je speciale dieet wensen hebben geef dit ook even aan dan.

 Voor deze middag is de bijdrage 37 euro , incl. drank en Lunch in Heibloem en Arnhem.

Even opgeven via de mail  dewegnaarjezelf@gmail.com of telefoon: 06 16060089 per sms.


Meeting Dewegnaarjezelf Zoom

Om de week een Meeting via Zoom met gelijkgestemden!

In deze Meeting die ongeveer 75 min. duurt, doen we een sterke meditatie en bespreken we wat er belangrijk is op dat moment en hoe je je voelt. Je krijgt bij aanmelding het Meetingnummer zodat je alleen maar hoeft in te loggen. Ben je een Dewegnaarjezelf Angel dan kun je de meditaties altijd nog een keer terugluisteren en weer meedoen en krijg je korting op de Meeting.

Voor aanmelden: Bestel hier

Je krijgt dan zsm een appje met het nummer.

Gezellig dat je erbij komt! Je bent niet alleen!

Workshop Weekenden voor iedereen

Een geheel verzorgd Weekend voor Jezelf aan de slag met Jezelf op hoog niveau.In dit weekend krijg je de kans om op hoger niveau aan jezelf te werken samen met Gelijkgestemden.
Er worden sterke oefeningen gedaan zowel binnen als buiten. We werken met een kleine groep, dus er is alle aandacht voor alle processen die omhoog komen. Hogere energieen zullen aanwezig zijn om te begeleiden, healingen te geven en boodschappen door te geven. Er zulle channelingen verzorgd worden en healingen voor personen in jouw omgeving die dit nodig hebben.

In het weekend is inclusief: Aankomst op vrijdagavond, overnachting.
Zaterdag: Ontbijt – Lunch – Diner en overnachting.
Zondag: Ontbijt – Lunch – AfsluitingsDiner.Alle materialen en dranken.

Voor meer informatie neem even contact op.

Bijeenkomstavond bij je thuis!

5Een bijeenkomst avond bij je thuis is een fijne manier om je vrienden en familie kennis te laten maken met de gevoelige wereld in zichzelf en om hun heen. Iedereen aanwezig krijgt een persoonlijk consult met boodschappen en een richting voor hun leven. Er zal worden gewerkt met kaarten, veel informatie en voor iedereen is er een mineraal voor steun die ze mee naar huis mogen nemen. Voor sommigen is de stap om naar een Bijeenkomst of Workshop te gaan nog te groot, deze avonden zijn dan ideaal om hier toch mee in aanraking te komen in een huiselijke sfeer bij een bekende. Een fijne avond in een privé sfeer met alle aandacht.

De avond is van 19.30 tot 22.00 en het minimum aantal aanwezigen is 6 personen.

De bijdrage is 35 Euro pp. (Gastvrouw/heer natuurlijk vrij.)
(extra: reiskosten € 35 euro, boven 50 km. €55. De kosten dienen op de avond zelf betaald te worden).


Translate »

You cannot copy content of this page