Wie ben Ik?

Translate:

Sessie alleen

Mijn naam is Wendy’Ann en ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam als gediplomeerd Spiritueel Coach in de breedste zin van het woord, tevens ben ik werkzaam als Life Coach en Psychosociaal Therapeute en combineer ik dit als 1 pakket in mijn praktijk om de begeleiding zo passend mogelijk te maken.

Dit samen gecombineerd als Paragnoste/Medium geef ik nu ruim 20 jaar consulten in mijn praktijk Dewegnaarjezelf, thuis, telefonisch, via de webcam of via email. Als Reiki-Master leid ik cliënten op die hiermee aan de slag gaan en geef ik behandelingen in mijn praktijk.

Met de vele Workshops die ik verzorg o.a. Intuïtieve Ontwikkeling, Tarot, LeNormand, Pendel, Droomuitleg, Mediumschap, Spiritueel Coachen en Engelen-energie en mijn optredens bij de TV, in bladen, bij Bijeenkomsten en Lezingen/Beurzen probeer ik zoveel mogelijk mensen in hun kracht te zetten en ze te wijzen op de uitdagingen die het leven ons geeft. Ik ben van mening, hoe meer je jezelf leert kennen en je leefoto met lichtenergie Rijswijk Beursrt omgaan met je emoties en gevoelens, hoe rustiger en sterker je zelf wordt en hoe fijner je leven zich uiteindelijk zal gaan vormen. Hoe meer je dus de verbinding aangaat met jouw Hogere Zelf. We zijn allemaal Goddelijke Wezens, alleen is dit bij velen een vergeten feit en heb je weer even een leiddraad en een herinnering nodig.

Ik heb een liefdevol gezin om mij heen te weten Sven, mijn man, vriend en zielenmaatje en mijn grote trots, dochter Madieken en kleindochters Mayah en Lenah.

IMG_4303  

Samen beleven en bespreken we iedere dag weer de uitdagingen van het leven en steunen ze mij waar ze kunnen, hier ben ik ze zeer dankbaar voor. Zelf probeer ik aan het woord Medium de oorspronkelijke betekenis weer te geven en dat is een ”doorgeefluik” zijn voor duidelijkheid, Liefde, boodschappen en healingen hier op aarde om zodoende meer inzicht te kunnen geven. We mogen het allemaal “samen” doen.

IMG_18260429381211

Heb je lichamelijke klachten, ben je gestrest, heb je angsten of herinneringen die je in de weg zitten? Het leven is te mooi en te kort om hier niets aan te doen!! Je mist zoveel. Leer om helderder in het leven te staan. Pak dat probleem aan wat al zolang in de weg zit. Ook voor relatieproblemen, problemen met opvoeding, werk en stervings-begeleiding.

* Indien gewenst worden er boodschappen aan je doorgegeven en de oorzaak wordt aangereikt van het probleem waar je mee  zit.  Tevens alleen consulten met boodschap en kaartlegging is natuurlijk mogelijk.              

* Onder professionele begeleiding krijg je een aangepaste behandeling naar jouw situatie. Hier worden indien nodig verschillende therapieën ingevoegd en advies gegeven evt. met hulp van kruiden en mineralen.

* Ziekenhuisbezoek is mogelijk, op een afgesproken tijdstip wordt een bezoek gebracht in het ziekenhuis en het probleem besproken, een sterke Energiebehandeling vindt plaats en advies wordt gegeven, na een luisterend oor. Genezing volgt vaak na een goed gesprek en het bewust worden van het probleem.

*Heb je een PGB Budget, of de mogelijkheid voor Zorg in Natura (WMO) dan is dit ook mogelijk. Met persoonlijke consulten en begeleiding, energie behandelingen, Workshops, lezingen en bijeenkomsten biedt “De weg naar jezelf” alle mogelijkheden om aan jezelf te kunnen werken zodat je meer duidelijkheid, rust en ruimte zult krijgen in jouw leven.

Als de boodschap is begrepen,  is het probleem geweken!

Mijn disciplines zijn: Alles!

(Psychosociale Therapie – Reiki – BachBloesemTherapie – Boodschap van Gene-zijde – Dromen – Engelenenergie – Relatie tussen lichaam en Geest – Kinderen en opvoeding – Life Coach – Magnetiseren – Nieuwetijdse kinderen – Tarot Legging – Therapeutische gesprekken – Pendelen – Reinigen van Energie  – Dianetics – Numerologie – Mineralen – NSR/NLP en Quantum Touch.)

——————————————–

 

Aangesloten bij de Beroepsvereniging:
CAT Complementair, NIBIG.

                                                        
Stichting RING geregistreerd

Gediplomeerd en declareerbaar mogelijk bij Zorgverzekeraars.

Afspraken of info  06 16060089 of dewegnaarjezelf@gmail.com

Liefs en groetjes Wendy’Ann xxx