Mijn naam is Wendy-Ann en ik ben al meer dan 22 jaar werkzaam als gediplomeerd Spiritueel Coach in de breedste zin van het woord, tevens ben ik werkzaam als Life Coach en Psychosociaal Therapeute en combineer ik dit als 1 pakket in mijn praktijk om de begeleiding zo passend mogelijk te maken. 

Dit samen gecombineerd als Paragnoste/Medium geef ik nu ruim 20 jaar consulten in mijn praktijk Dewegnaarjezelf, thuis, telefonisch, via de webcam of via email. Als Reiki-Master leid ik cliënten op die hiermee aan de slag gaan en geef ik behandelingen in mijn praktijk.


Met de vele Workshops die ik verzorg o.a. Intuïtieve Ontwikkeling, Tarot, LeNormand, Pendel, Droomuitleg, Mediumschap, Spiritueel Coachen en Engelen-energie en mijn optredens bij de TV, in bladen, bij Bijeenkomsten en Lezingen/Beurzen probeer ik zoveel mogelijk mensen in hun kracht te zetten en ze te wijzen op de uitdagingen die het leven ons geeft.

Ik ben van mening, hoe meer je jezelf leert kennen en je leert omgaan met je emoties en gevoelens, hoe rustiger en sterker je zelf wordt en hoe fijner je leven zich uiteindelijk zal gaan vormen. Hoe meer je dus de verbinding aangaat met jouw Hogere Zelf. We zijn allemaal Goddelijke Wezens, alleen is dit bij velen een vergeten feit en heb je weer even een leiddraad en een herinnering nodig.
Ik heb een liefdevol gezin om mij heen te weten Sven, mijn man, vriend en zielenmaatje en mijn grote trots, dochter Madieken en kleindochters Mayah en Lenah.

Samen beleven en bespreken we iedere dag weer de uitdagingen van het leven en steunen ze mij waar ze kunnen en ik hen natuurlijk, hier ben ik ze zeer dankbaar voor. Zelf probeer ik aan het woord Medium de oorspronkelijke betekenis weer te geven en dat is een ”doorgeefluik” zijn voor duidelijkheid, Liefde, boodschappen en healingen hier op aarde om zodoende meer inzicht te kunnen geven. We mogen het allemaal “samen” doen. 

Mijn disciplines zijn: Alles!

(Psychosociale Therapie – Reiki – BachBloesemTherapie – Boodschap van Gene-zijde – Dromen – Engelenenergie – Relatie tussen lichaam en Geest – Kinderen en opvoeding – Life Coach – Magnetiseren – Nieuwetijdse kinderen – Tarot Legging – Therapeutische gesprekken – Pendelen – Reinigen van Energie – Dianetics – Numerologie – Mineralen – NSR/NLP en Quantum Touch.)


Translate »

You cannot copy content of this page