Info Dewegnaarjezelf Angel

NIEUW!!! Wordt een “Dewegnaarjezelf Angel”.

En nu ook: Iedere woensdagvond een Meeting online.

engel des lichts

 

Log in op de site als lid, schrijf je in als “Dewegnaarjezelf Angel” en profiteer van vele voordelen en gratis producten, kortingen en nog veel meer.

Help De weg naar Jezelf mee met het verspreiden van het Licht als Groep. Door je aan te sluiten als “Angel” versterk je de groep en geef je Dewegnaarjezelf de kans om door te gaan met het Lichtwerk. De bijdragen voor de vele workshops, consulten, projecten en bijeenkomsten zijn laag gehouden zodat dit voor iedereen toegankelijk is, tevens wordt er veel gratis informatie doorgegeven waardoor je weer verder kunt. En voor degene die het echt moeilijk hebben is er altijd een oplossing. Steun Dewegnaarjezelf hierbij en zorg er daardoor mede voor dat dit zo gehandhaafd kan blijven en we samen dit werk kunnen blijven doen. Je kunt steunen en zelf steun ontvangen door te kiezen uit onderstaande pakketten.

Maak aansluiting met jouw bewustzijn als Lichtwerker en zorg ervoor dat je ondersteund blijft gedurende jouw proces als mens en de uitdagingen in dit leven. Je bent niet alleen, samen zijn we sterker. Door gebruik te maken van de aangeboden pakketten zul je meer rust gaan ervaren en sterker gaan worden in wie jij bent! Door deze verbinding zal de groep ook sterker worden. Doe je mee?

Je kunt kiezen uit 3 pakketten.

Pakket 1: Bijdrage € 15,– p.m.

 • Toegang tot veel meer informatie op de site om te lezen.
 • Aansluiting op de Hoge energie als “Dewegnaarjezelf Angel” Dit ga je merken.
 • Dit pakket kun je op elk moment opzeggen.

Pakket 2: Bijdrage € 25,– p.m.

 • Toegang tot veel meer informatie op de site.
 • Toegang of downloaden van Meditatie bestanden.
 • Toegang tot video’s met veel informatie (maandelijks ge-update).
 • 10% korting op consulten. (code bij aanmelding)
 • 1 x Gratis toegang tot de wekelijkse Meeting Sessie online.*
 • Dit pakket twv min. € 90,– neem je voor min. 2 maanden. ( 1 maand opzegtermijn)

Pakket 3: Bijdrage € 45,– p.m. 

 • Alles wat hierboven staat plus:
 • 10% korting op workshops of Projecten. (code bij aanmelding)
 • Gratis 1 keer per maand een EngelenHealing op afstand van 30 minuten als begeleiding of hulp bij situaties. (twv €45)
 • Gratis 1 x per maand antwoord op een vraag waar je op dat moment mee zit.**
 • Dit pakket heeft totaal een waarde van min. €130,– en neem je voor min. 2 maanden. (1 maand opzegtermijn)

*Maandelijks kun je je gratis 1 x inschrijven voor de Dewegnaarjezelf Meeting Sessie van een uur. M.u.v. de maanden Juli en Augustus ivm vakantie en rusttijd. Hierbij kun je vragen stellen en krijg je duidelijke antwoorden voor jou in je leven. Je bent aangesloten op de Hoge Energie gedurende de sessie. Je krijgt hiervoor een mail met verzoek om gratis in te schrijven. Na de sessie kun je altijd in alle rust nog even terug kijken. Wil je hier wekelijks bij zijn dan kun je een extra pakket nemen voor de wekelijkse Meetingen met 25% korting, dat is dus 1 x gratis.

**Zit je acuut met een probleem en weet je het even niet meer, dan kun je kiezen voor de gratis Engelen Healing of het antwoord op een WhatsApp of email bericht. Dit antwoord zal zo mogelijk diezelfde dag naar je toekomen. (Dit is aan jou om aan te geven indien nodig.  Met uitzondering van de zondag dan komt het antwoord maandag)

-Op de pagina “Dewegnaarjezelf Angel” staan de gratis bestanden en video’s. Deze is alleen zichtbaar als je een betaalde abonnee bent. Alleen als abonnee heb je toegang tot de “Om te Lezen” pagina van de site met veel informatie.

——————————

Je kunt kiezen voor een maandelijkse automatische afschrijving via Paypal of zelf invoeren via je eigen bank. Zelf weer makkelijk te stoppen, je zit nergens aan vast. Snel en veilig!

Neem hier de informatie over om automatische betaling in te voeren in je eigen bankomgeving:

IBAN:  NL18RABO 0321711289     tnv    Dewegnaarjezelf met onderwerp Dewegnaarjezelf Angel. Dit kun je dan zelf op maandelijkse betaling instellen en ook weer uitzetten mocht je willen stoppen. Dit kun je even aangeven door simpel een mailtje te sturen met het verzoek te stoppen als Angel. Hou wel rekening met 1 maand opzegtermijn.
 

Gebruik onderstaande knop om je pakket via Paypal weer op te zeggen:

 

Het abonnement is voor 1 persoon en er mag niet worden gedeeld, overgedragen of toegang verleend worden zonder toestemming van Dewegnaarjezelf. Alle rechten Dewegnaarjezelf, Wendy’Ann.

Werkwijze:

 • Maak een Login aan met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord op de site (beveiligd).
 • Klik rechts onder het menu Contact op Info Dewegnaarjezelf Angel.
 • lees de informatie op de pagina en kies welk pakket jij wilt als ondersteuning.
 • Vul de informatie in bij je eigen bank, of klik op abonneren om via Paypall de betalingen te doen. (je wordt dan doorgeleid naar je eigen PayPal ruimte) Het bedrag zal jouw pakket aangeven.
 • Je krijgt een mailtje van Dewegnaarjezelf met alle verdere informatie.
 • Hierna kun je inloggen op de pagina “Dewegnaarjezelf Angel” en profiteren van alle energie.
 • Veel succes en dank je wel xxx
 • Lees ook de inhoudelijke voorwaarden van Dewegnaarjezelf.

Meeting Pakket Online Dewegnaarjezelf.

Door deze uitdagende tijden is er iets nieuws geboren en wel het steunen en verbinden met elkaar online in een meeting. We hebben dit de afgelopen eerste weken gedaan van de corona crisis en doordat je elkaar kan zien is het een fijne manier om weer bij jezelf te komen en even bij te tanken.

Het leven is één en al verandering, dus nu heb ik besloten om dit door te zetten en wekelijks een Meeting te organiseren waarbij iedereen die ingelogd is elkaar ziet en kan luisteren naar degene die deelt.

We beginnen met een sterke healing zoals gewend bij de Webinars en de Gelijkgestemdendag, er zullen mooie boodschappen worden doorgegeven en veel informatie worden gegeven voor je eigen leven nu. Het leuke is, dat je vanaf nu degene die een vraag stelt kan zien en horen, waarbij je jemeer ‘samen’ voelt als Lichtwerker hier op Aarde.

De maandelijkse Webinar komt hierbij dan te vervallen. Wel zullen er filmpjes worden geupload met boodschappen in de Angel pagina en kun je gratis 1 x per maand meedoen met de Meeting.

Om dit rendabel te maken is er een pakket ontworpen van € 10,– per deelname of een abonnement van € 30,– per maand. (Dit kun je zelf instellen als automatische betaling als je dit wilt, iedere maand opzegbaar of eenmalig voor een maand.) 

Degene met een Dewegnaarjezelf Angel pakket hebben een keuze, je kan gewoon 1 x per maand aanhouden dat je deel kunt nemen aan een Meetingdag naar keuze, de andere 3 keer is dan alleen voor degene met een Meeting abonnement. Of je kunt ervoor kiezen om 4 x aan te sluiten bij de Meeting, dan is het een abonnement van € 15,– per maand erbij, naar wens natuurlijk, dat is dan 5 euro korting.

Wil je eenmalig meedoen dan is de bijdrage € 10,–, te betalen via de Meeting Online van de site.

Dus:

 1. Lid van Dewegnaarjezelf Angels, 1 x pm gratis bijwonen, rest € 5 per keer.
 2. Lid van Dewegnaarjezelf Angels, 4 x pm bijwonen, bijdrage € 15,– per maand extra.
 3. Geen Dewegnaarjezelf Angel, 1 x bijwonen € 10,–.
 4. Geen Dewegnaarjezelf Angel, abonnement voor 4 x pm  € 30,–.

Zeker in deze tijden is het heel belangrijk om de aandacht op jezelf te houden en de focus naar binnen te blijven richten. Oefeningen te doen om te werken met de energie om je heen en bij jezelf te blijven tussen de chaos van de wereld.

Door je wekelijks te verbinden met gelijkgestemden op deze manier, word je iedere keer weer teruggeroepen en herinnerd aan jouw eigen Goddelijke Kern. Krijg je weer even een update wat er gaande is in de wereld en een duidelijke boodschap van jouw Hogere Zelf. Je hoort ervaringen van anderen en vormt met de groep een sterke energie. Kortom, fijn om te doen en bij te wonen als verplichte studie met jezelf.

De Meeting zal wekelijks op woensdagavond om 20 uur zijn. Hou dit uur vrij voor jezelf en jouw verbinding. Je ontvangt de link waarmee je kunt registreren en inloggen per mail.

Mocht je een keer niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je de meeting altijd terugkijken in die week, je krijgt dan een link naar de video. Deze zal 1 week online blijven staan.

Mocht je dan vragen hebben dan kun je die van tevoren stellen.

Je kunt de betaling naar wens zelf instellen en overmaken naar NL18RABO03217.11.289  tnv  Dewegnaarjezelf.

 

Doe je mee?

Liefs en groetjes, Wendy’Ann             www.dewegnaarjezelf.nl

BewarenBewaren