Wordt een Dewegnaarjezelf Angel

Help DewegnaarJezelf mee met het verspreiden van het Licht als Groep.

Log in op de site als lid, schrijf je in als “Dewegnaarjezelf Angel” door een mailtje te sturen  en profiteer van vele voordelen en gratis producten, kortingen en nog veel meer.

Lees hieronder verder. 


Help De weg naar Jezelf  mee met het verspreiden van het Licht als Groep. Door je aan te sluiten als “Angel” versterk je de groep en geef je Dewegnaarjezelf de kans om door te gaan met het Lichtwerk. De bijdragen voor de vele workshops, consulten, projecten en bijeenkomsten zijn laag gehouden zodat dit voor iedereen toegankelijk is, tevens wordt er veel gratis informatie doorgegeven waardoor je weer verder kunt. En voor degene die het echt moeilijk hebben is er altijd een oplossing. Steun Dewegnaarjezelf hierbij en zorg er daardoor mede voor dat dit zo gehandhaafd kan blijven en we samen dit werk kunnen blijven doen. Je kunt steunen en zelf steun ontvangen door te kiezen uit onderstaande pakketten.


Maak aansluiting met jouw bewustzijn als Lichtwerker en zorg ervoor dat je ondersteund blijft gedurende jouw proces als mens en de uitdagingen in dit leven. Je bent niet alleen, samen zijn we sterker. Door gebruik te maken van de aangeboden pakketten zul je meer rust gaan ervaren en sterker gaan worden in wie jij bent! Door deze verbinding zal de groep ook sterker worden. Doe je mee?


Je kunt kiezen uit 3 pakketten:

Pakket 1

Pakket 1: Bijdrage € 15,– p.m.

-Aansluiting op de Hoge energie als “Dewegnaarjezelf Angel” Dit ga je merken. Je krijgt meer steun en healing op momenten dat je het nodig hebt.

-1 x per maand een gratis Vraag en Antwoord via WhatsApp. (denk hier zelf aan)

-Dit pakket kun je op elk moment opzeggen.

Pakket 2

Pakket 2: Bijdrage € 25,– p.m.

-Toegang tot veel meer informatie op de site

-Toegang of downloaden van Meditatie bestanden.

-Toegang tot video’s met veel informatie (maandelijks ge-update).

-10% korting op consulten. (code bij aanmelding)

-50% op de 2-wekelijkse Meeting Sessie online.

*Dit pakket twv min. € 90,– neem je voor min. 2 maanden. ( 1 maand opzegtermijn)

Pakket 3

Pakket 3: Bijdrage € 45,– p.m. 

-Alles wat hierboven staat plus:

-10% korting op workshops of Projecten. (code bij aanmelding)

-Gratis 1 keer per maand een EngelenHealing op afstand van 30 minuten als begeleiding of hulp bij situaties. (twv €45)

**Dit pakket heeft totaal een waarde van min. €130,– en neem je voor min. 2 maanden. (1 maand opzegtermijn)

*Maandelijks kun je je  inschrijven voor de Dewegnaarjezelf Meeting Sessie van een uur. M.u.v. de maanden Juli en Augustus ivm vakantie en rusttijd of bijzondere omstandigheden.

Hierbij kun je vragen stellen en krijg je duidelijke antwoorden voor jou in je leven. Je bent aangesloten op de Hoge Energie gedurende de sessie.

Je krijgt hiervoor een mail met verzoek om gratis in te schrijven. Na de sessie kun je altijd in alle rust nog even terug luisteren op je eigen pagina als Angel.

**Zit je acuut met een probleem en weet je het even niet meer, dan kun je kiezen voor de gratis Engelen Healing of het antwoord op een WhatsApp of email bericht.

Dit antwoord zal zo mogelijk diezelfde dag naar je toekomen. (Dit is aan jou om aan te geven indien nodig. Met uitzondering van de zondag dan komt het antwoord maandag)


-Op de pagina “Dewegnaarjezelf Angel” staan de gratis bestanden en video’s. Deze is alleen zichtbaar als je een betaalde abonnee bent. Alleen als abonnee heb je toegang tot de “Om te Lezen” pagina van de site met veel informatie.

Het abonnement is voor 1 persoon en er mag niet worden gedeeld, overgedragen of toegang verleend worden zonder toestemming van Dewegnaarjezelf. Alle rechten Dewegnaarjezelf, Wendy’Ann.

Werkwijze:

-lees de informatie op de pagina en kies welk pakket jij wilt als ondersteuning.

-Stuur een mailtje naar dewegnaarjezelg@gmail.com met de aanvraag voor het Pakket, je ontvangt dan verdere informatie.

-Vul de gegevens in bij je eigen bank, zet hem op maandelijks herhalen tot het moment dat je weer opzegt. Hou dit zelf in de gaten, schrijf dit op in je agenda en houd rekening met de 2 maanden opzegtermijn.

Je krijgt een mailtje van Dewegnaarjezelf met alle verdere informatie.Hierna kun je inloggen op de pagina “Dewegnaarjezelf Angel” en kun je profiteren van alle energie en extra’s.

Veel succes en dank je wel xxx

Lees ook de   inhoudelijke voorwaarden van Dewegnaarjezelf.

 


Meeting Pakket Online Dewegnaarjezelf.

Door deze uitdagende tijden is er iets nieuws geboren en wel het steunen en verbinden met elkaar online in een meeting. We hebben dit de afgelopen eerste weken gedaan van de corona crisis en doordat je elkaar kan zien is het een fijne manier om weer bij jezelf te komen en even bij te tanken.

Het leven is één en al verandering, dus nu heb ik besloten om dit door te zetten en wekelijks een Meeting te organiseren waarbij iedereen die ingelogd is elkaar ziet en kan luisteren naar degene die deelt.


Healing

We beginnen met een sterke healing zoals gewend bij de Webinars en de Gelijkgestemdendag, er zullen mooie boodschappen worden doorgegeven en veel informatie worden gegeven voor je eigen leven nu. 

Het leuke is, dat je vanaf nu degene die een vraag stelt kan zien en horen, waarbij je je meer samen voelt als Lichtwerker hier op Aarde.

Pakketten

Om dit rendabel te maken is er een pakket ontworpen van € 12,– per deelname.

(Dit kun je zelf instellen als automatische betaling als je dit wilt, iedere maand opzegbaar of eenmalig voor een maand.) 

Degene met een  Dewegnaarjezelf Angel pakket hebben een korting van 50% op de bijdrage en betalen maar € 5 voor een deelname.

Wil je eenmalig meedoen zonder pakket dan is de bijdrage € 12,–, te betalen via de  Meeting Online in de Webshop van de site.


Dus:

-Lid van Dewegnaarjezelf Angels, € 5 per Meeting.

-Geen Dewegnaarjezelf Angel, € 12,– per Meeting.


Meeting Dewegnaarjezelf

Door elkaar, Voor elkaar.

Zeker in deze tijden is het heel belangrijk om de aandacht op jezelf te houden en de focus naar binnen te blijven richten. Oefeningen te doen om te werken met de energie om je heen en bij jezelf te blijven tussen de chaos van de wereld.

Door je wekelijks te verbinden met gelijkgestemden op deze manier, word je iedere keer weer teruggeroepen en herinnerd aan jouw eigen Goddelijke Kern. Krijg je weer even een update wat er gaande is in de wereld en een duidelijke boodschap van jouw Hogere Zelf. Je hoort ervaringen van anderen en vormt met de groep een sterke energie. Kortom, fijn om te doen en bij te wonen als verplichte studie met jezelf.

De Meeting zal 2-wekelijks op woensdagavond om 20 uur zijn. Hou dit uur vrij voor jezelf en jouw verbinding. Je ontvangt de link waarmee je kunt registreren en inloggen per mail.

Mocht je een Angel zijn en een  keer niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je de meeting altijd terugkijken in die week, je krijgt dan een link naar de video.

Mocht je dan vragen hebben dan kun je die van tevoren stellen.

Je kunt de betaling naar wens zelf instellen en overmaken naar NL18RABO03217.11.289 tnv Dewegnaarjezelf.

Translate »

You cannot copy content of this page