Onderstaande artikelen en informatie zijn door mij geschreven en zullen meer inzicht en antwoorden geven op bepaalde situaties en vragen in je leven.
Mocht je hier vragen over hebben, stuur gerust een mailtje.

Ho’oponopono

Helemaal diep in de energie is alles onze eigen schepping en dus onze eigen verantwoording. Dit artikel legt nog een keer diep uit hoe dit in elkaar zit en dus hoe we ook onze eigen beleving weer kunnen veranderen en in balans kunnen brengen. Klik hieronder op het artikel om het verder te lezen:

Het verhaal van Dr. Len over HO’OPONOPONO – door Joe Vitale  
Een Brief aan jou, die ontwaakt:

Een Brief aan jou die ontwaakt 

De Tijd van Nu!

Het is alweer bijna lente en we zijn aangekomen in de tijd waar de Lichtwerkers voor gekomen zijn. De wereld is veranderd en het zal nooit meer zo worden zoals wij gewend zijn. Mooi en soms raar! De Nieuwe tijd komt eraan, daarom wordt nu de kast opgeruimd zeg ik altijd maar. Alles wat niet uit liefde bestaat wordt aangeraakt, komt omhoog om eerlijk bekeken te worden. Wat de mens ermee doet is aan de mens zelf. Eigen verantwoording is nu aan de mens gegeven, eigen wil is Goddelijk. 

Dat is uitdagend en soms eng als je eraan denkt. Maar vergeet niet, je bent altijd veilig! Belangrijk is nu als Lichtwerker om bij Jezelf te blijven en een voorbeeld te zijn voor de mensen om je heen. Door je innerlijke leiding te volgen zul je de dingen anders doen en je mening op een andere manier naar buiten gaan brengen dan vanuit angst wat de mens tot nu toe gewend is. Angst om er niet bij te horen, angst om anders te zijn, angst om veroordeeld te worden.  Alles is Goed lees en hoor je altijd, dat betekent dat alles wat er gebeurt een reden heeft in het grote plaatje en in balans wordt gebracht door de Zielen die hierbij betrokken zijn. De energietrilling wordt steeds hoger wat ons de kans geeft om meer bewustzijn te openen hier op Aarde. Jouw lichaam is hard aan het werk om die ophoging bij te benen. Rust en time-out is nu dus heel belangrijk, ga je te snel of teveel in het oude verder dan krijg je een seintje van je Hogere Zelf of je lichaam. Wordt je even ziek, voel je je heel moe en even niet lekker, dan is dat een teken dat je even rustiger aan moet doen.Angsten los mag laten en je focus meer naar binnen mag gaan richten. Probeer je door te gaan vanuit je hoofd en de ‘oude overtuigingen’ dan krijg je een situatie in je leven die je aanraakt om je de kans te geven dat omhoog te halen wat nog oud is, dat in liefde te accepteren en te bedanken voor de hulp.

Het is jaren lang geroepen, de tijd gaat sneller en dat wat je vraagt zal sneller naar je toekomen. Nu is die tijd aangebroken! We zijn er waar we voor gekomen zijn! Nu is dus de tijd om jouw Kracht te gebruiken, aan te geven wat je nodig hebt en te vertrouwen dat er volledige rijkdom is in de energie, jouw energie, jouw eigen energie die naar je luistert, die je hebt geschapen vanuit de Bron. Die energie is neutraal en luistert zonder oordeel naar dat wat je schept als Goddelijk Wezen. Er zijn miljoenen potenties aanwezig en daar waar je je aandacht op richt verschijnt dan in je leven.Zonder oordeel! Zonder uitzondering!

Ga even rustig zitten, adem diep in en uit en kijk eens in je leven nu?Wat heb jij gemanifesteerd, wat wil jij ervaren?Dat wat je niet wil, haal daar de aandacht af en richt die op dat wat je wel wil in je leven. Jouw gedachten worden omgezet in materie.Simpel maar o zo uitdagend.Wees eerlijk naar jezelf.   Ik haal mijn aandacht af van dat wat ik niet wil ervaren in mijn leven, ik accepteer dat Alles wat er Is, Goed is op dit moment en geef iedereen de kans om dat te ervaren wat ze nodig hebben. Ik heb dus geen mening over dat wat bij een ander hoort!  

Doe je mee?Translate »

You cannot copy content of this page