Er is nu veel energie in de wereld aan het bewegen.Dit is een belangrijke tijd voor de wereld en voor iedereen. Dit is de tijd waar je voor gekomen bent, om gewoon je Licht te schijnen. Je hebt een pad afgelegd met, jaren van leringen, workshops, tranen en humor, nu je bent aangekomen in de tijd waar je voor gekozen hebt. Je hebt ervoor gekozen om jouw Bewustzijn te delen, de mensheid is eraan toe om een level hoger te gaan in Bewustzijn, dit kan niet via Engelen of Aliens van buitenaf maar alleen via de mens zelf, jij dus. De mensheid heeft zijn verantwoording terug gekregen en daarom ben jij dus ook hier nu. De hulptroepen van engelen etc. zijn alleen aan het observeren nu, welke potenties er gebruikt gaan worden op Aarde. Ze zijn niet meer bij machte om mee te doen.

Er zijn niet veel mensen hier die begrijpen wat het inhoudt om gewoon je Licht te laten schijnen. Er zijn er die bidden, er zijn er die hopen, er zijn er die hun hoofd in het zand steken, en er zijn er velen die een kant kiezen. Dit is niet de tijd voor Lichtwerkers om een kant te kiezen, het is zeker aantrekkelijk.

Maar daar gaat het niet om, als er ooit een tijd was waarin we samen kwamen zonder agenda, zonder je te laten meezuigen met de drama, chaos, oordelen etc. Dan is dit de tijd. Dit is de tijd waarin de planeet het nodig heeft, zonder agenda. Niet over winnen of verliezen, maar gewoon je Licht laten schijnen, zodat de wereld de grotere potenties kan ontdekken die ze hebben. 

Er is nu een potentie voor Macht, zoals de wereld zolang heeft gekend, om tot een einde te komen. Maar het is nog zo fragiel en het kan alle kanten opgaan. De ene kant weer terug naar meer machtsspelletjes, meer oorlog en chaos op de planeet tot de volgende mogelijkheid die er zal komen voor verandering, of de andere kant naar meer Bewustzijn en opstaan en niet meer toestaan.

Het is nu zo belangrijk voor Lichtwerkers om niet alleen te kijken naar de oppervlakte wat er gebeurt, maar juist een laag dieper wat er nu speelt. Het is zo belangrijk om te kijken naar alles wat er nu gaande is onder de oppervlakte. De meeste Lichtwerkers begrijpen dit nog niet goed.

Macht, probeert nu zijn plaats op de planeet te behouden. Macht is niet in de vorm van een persoon of land, maar een energie Macht. Macht is een illusie, maar de intentie van Macht denkt dat iets buiten ligt wat veroverd moet worden, of beschermd moet worden wat je al hebt.

Je weet dat is een illusie, alle energie is er, het is van jou persoonlijk en niemand kan het wegnemen. Het is jouw verantwoording om het jou te laten dienen voor wat je wil ervaren. Dat geldt dus voor ieder mens. Wat je nu aan de oppervlakte ziet, is een conflict van oorlog, invasie. Je wordt nu plat gegooid met informatie en het horen over complottheorieën, die voor het grote deel niet waar zijn. Door erin mee te gaan zul je niet de mogelijkheid hebben om je Licht te laten schijnen. Kies geen kant van of Rusland of Oekraïne, of wat dan ook.

Het gaat nu over de wereld en over Macht. Er is nu iets heel belangrijks om te begrijpen. Macht wil zich vasthouden aan Macht. Het voelt dat het zijn grip aan het verliezen is. Dat is de reden dat het zich nu in het zicht aan het brengen is en het wordt uitgespeeld door mensen en landen.

Maar wat er gaan de is, is zeg maar de laatste grote hik van Macht. Het probeert vast te houden van dat wat het weet en gewend is.

President Poetin is de incarnatie van Saint Vladimir van Kiev. Hij is terug in dit leven om de Heilige plaats Kiev terug te winnen en Oekraïne voor Rusland. Hij doet dit door te zeggen dat Oekraïne van Rusland is. Saint is de naam gegeven door de mens zelf. Hij was een barbaar en moordenaar tot zijn inkeer, onderzocht vele geloven en koos uiteindelijk zijn plaats in het christendom. Uiteindelijk werd hij benoemd als Saint Vladimir.

Nu is hij terug om een grote speler te zijn in de potentie van het einde van de Machtsstrijd en uiteindelijk oorlog op de planeet. Onbewust als mens van zijn diepere rol, geeft hij een gezicht aan haat, misbruik en Macht die gevestigd is op de wereld. Hij is dus een belangrijke speler die zich als Ziel heeft aangemeld om die rol op zich te nemen. Of het de Saint is of de Barbaar die zal winnen zal nog moeten blijken uit de mate van Licht zonder agenda die doorkomt. Welke potentie er omhoog komt zal dus afhangen van de mate van Licht die naar buiten komt.

Poetin, vertaald betekent: De weg, de missie, rechtschapen eigenaar van de wereld. Of volger van de weg.

Zal het werken? Met genoeg Licht!!!

Ja het is een sterke mogelijkheid. Vladimir Poetin komt in dit leven, met de mogelijkheid of een Saint of een barbaar te zijn, hij zet zichzelf in deze interessante rol, welke kant gaat het op? Niet bewust maar wel met de potentie voor de wereldverandering. Met als mogelijkheid dat hij als President Poetin met de acties die hij nu neemt, ervoor kan zorgen voor het einde van het Machtsspel? Als Rusland niet succesvol is, zullen ze zich terug moeten trekken en vrede moeten maken met Oekraïne. Dit zal zijn uitwerking hebben op de wereld en meerdere dictators zullen gaan merken dat het niet meer werkt. Zodat ze zich gaan realiseren, misschien is het tijd om te stoppen met de machtsspelletjes en agressie. Je kan dus zeggen dat Poetin zichzelf in deze situatie heeft neergezet, niet bewust als mens maar op een dieper Zielsniveau, om de misdadiger te spelen of uiteindelijk de kans te bieden aan het Licht om de oude Machtsbasis te veranderen. 

Nu is het aan het Licht om uit te maken, laten we deze machtsspelletjes doorgaan, of is er nu een grens, dit laten we niet meer toe. Misschien zal er een groot signaal rond de wereld gaan naar andere machts-instellingen, dat het niet meer getolereerd wordt. Dit zal uit gaan waaieren naar landen, bedrijven, oliebedrijven, het leger etc.. Het einde van Macht als het gekend is. Dit zal worden bepaald in de komende dagen, weken en maanden. Poetin speelt zijn rol, Zelensky speels zijn rol, komende van een kant zonder Macht. Zal hij de Macht kunnen weerstaan. Het is makkelijk om erover te praten als je het niet hebt.

Je ziet we zijn in een belangrijke tijd nu. Daarom is het nu tijd voor jouw Licht, zonder kant te kiezen. Zonder je hoofd in het zand te steken en geen enkel nieuws te volgen, jezelf te verstoppen. Dit is waarom je hier bent, je hoeft je niet te focussen op het nieuws maar wel weten wat er speelt. Je hebt je in het verleden teveel weggestopt omdat het niet de tijd was, moeilijk was. Uiteindelijk zal het pijn doen, als je dit blijft doen, want je weet dat je nu opgeroepen wordt. Wetende dat door deze situatie je iets te bieden hebt wat een verschil kan maken, of een einde aan Macht of het versterken ervan.

Met alles wat er nu speelt aan de oppervlakte, speelt er heel veel daaronder, dingen die letterlijk meehelpen aan de verandering van Bewustzijn hier op Aarde. Er is een toename aan collectief Bewustzijn nu, er zijn bedrijven die bereid zijn hun winst op te geven om een statement te maken, ze willen niet meer meedoen met oorlogen en dwang. Ze trekken zich terug uit Rusland. Dit gaat niet om Rusland maar om de verantwoordelijkheid nemen en niet meer weg te kijken. In de 2de wereldoorlog waren er zoveel bedrijven die winst maakten van die oorlog en wegkeken. Nu, zeggen bedrijven, niet meer, dit is de grens. Je ziet veel mensen bidden voor vrede nu, voelende dat dit een breekbare belangrijke tijd is. Je hoort mensen roepen voor een globale vrede, zonder kant te kiezen.

Ik weet dat het moeilijk is en sommige van jullie zijn erin verstrikt geraakt, om mee te doen. Of je voor Rusland bent of voor Oekraïne, maakt niet uit, nu gaat het om een Lichtwerker zijn! En doen waarvoor je gekomen bent, je Licht schijnen, vooral jouw Licht laten stromen naar de Vortex van Macht die nu gaande is.

Dat is alles wat je hoeft te doen.

Als je onder de oppervlakte kijkt gaat het niet om Poetin, niet om Zelensky, niet Rusland, niet Oekraïne, niet om olie, niet om dat alles, niet om biologische laboratoria, niet om Aliens. Dus niet meer praten over de complotheoriën, niks meer voeden aan de ene of de andere kant. Zelfs niets meer verdedigen, zelf je eigen land. Je bent geen Nederlander, Duitser, Rus of Oekariëner of Engelsman etc. Je bent een Lichtwerker en het is tijd om op te staan en het is tijd om helder te zijn over waarom je hier bent. Dit is de meest belangrijke tijd die we hebben meegemaakt sinds je hier bent.

Observeer op je bank, adem en laat je Licht schijnen. Probeer niets te maken, niets te veranderen, maar simpel bewustzijn verlichten op deze Aarde. Zodat anderen de potenties kunnen gaan zien, degene in de regeringen, in bedrijven, degene die geliefden hebben verloren in dit conflict, degene die bang zijn om te gaan slapen, bewustzijn naar de kinderen die niet begrijpen wat er gebeurt, naar iedereen die het ergste vrezen nu.

Het is tijd nu om jouw Licht te laten schijnen. Jouw Licht is een cadeau die deze planeet nodig heeft nu. Daarvoor ben je gekomen. Jouw Licht, ik weet, je denkt vaak maar ik heb niet genoeg, ik kom maar nauwelijks rond. Maar kijk eens wat er gebeurt als je echt jouw Licht laat schijnen dan zul je je realiseren hoeveel je hebt te geven.

We roepen nu alle Lichtwerkers op om je plaats in te nemen en jouw bewustzijn te laten stralen op de planeet gedurende deze hopelijk laatste strijd van Macht. Zoals afgesproken.

En zo is het.

Vanuit onvoorwaardelijke Liefde.

Terug naar de blogTranslate »

You cannot copy content of this page