Intuïtieve Ontwikkeling

De Dag Workshop Dewegnaarjezelf  is een fijne intuïtieve ontwikkelingsdag waarbij je in alle rust en met alle aandacht voor jezelf de kans krijgt de verbinding met je Hogere Zelf te versterken, dus je intuïtie. Door het doen van oefeningen, het krijgen van veel informatie en het trekken van kaarten als aanvulling zul je merken dat er veel duidelijk wordt voor jouw leven op dit moment. Je leert omgaan met de dagelijkse situaties, je krijgt oefeningen mee die je thuis kunt doen. Je leert je eigen talenten ontdekken door het doen van readingen voor je medecursisten. Kortom een hele leuke dag, helemaal verzorgd voor jou.

De Middag Workshop Dewegnaarjezelf is een open middag waarbij iedereen kan aansluiten en we op die middag de situaties in je leven omhoog halen die je moeilijk vindt om ze weer in balans te brengen. dit kan op elk moment in jouw leven. Heb je moeite met een relatie? Heb je moeite met je werkomstandigheden, heb je veel klachten? Dan is dit de middag om weer even bij jezelf te komen en duidelijkheid te geven aan jezelf in een fijne kleine groep met alle aandacht en verzorging die je nodig hebt.

De datum voor de volgende Workshop zal gezamenlijk worden gepland, het leukste is om dit weer met dezelfde groep te doen maar instromen mag natuurlijk altijd. 

Dit zijn hele fijne dagen waarin je op je eigen tempo en niveau jezelf leert kennen en je intuïtie leert gebruiken.

Elke dag is weer anders en je zal zien dat er telkens weer blokkades doorbroken worden.

Na deze workshop kun je aanvullend de Spirituele Coaching volgen, de Mediumschap Workshop en de Mindfulness training.

Tevens het meedoen met het  Bewustwordingsproject Dewegnaarjezelf is zeer fijn voor je ontwikkeling.

Ook is aan te raden de workshop Blauwdruk van je leven te volgen voor meer duidelijkheid voor jezelf. (zie hierboven)


Onderwerpen die we dan behandelen zijn:

Contact maken met je innerlijke leiding/Gidsen/Engelen/Overledenen.

Vergeving, groei en verandering-oefeningen, energie laten stromen, luisteren naar je lichaam.

De wereld als spiegel, zelfbeelden transformeren, de kanten van het Ego.

Kleuren leren uitleggen…en nog veel meer.

Op deze middag leer je wat jouw uitdagingen (levenslessen) in dit leven zijn, krijg je duidelijkheid over waarom je de relaties en familie hebt die je hebt of hebt gehad en krijg je heel veel duidelijkheid om mee verder te gaan in jouw leven.Er zullen vele kwartjes vallen en ook zal er veel worden opgeruimd wat je niet meer nodig hebt.

Een mooi begin van een nieuwe start waarin je gelijk de opgedane kennis kunt toepassen!

Ook is het mogelijk via Zoom, online dus, lekker in je eigen huis of ruimte.Er is een duidelijke heldere verbinding en je krijgt van te voren alle informatie.Je ziet al je medecursisten waarmee je ook privé soms in een ruimte kunt overleggen.We hebben genoeg pauze, kortom een gezellige belangrijke middag voor jezelf.Je hoeft alleen maar te zorgen voor een goede verbinding met Webcam en een rustige plaats waar je ongestoord kan werken achter jouw laptop of computer.Deze workshop is een belangrijk onderdeel van het werken aan jezelf, hoe meer inzichten je hebt, hoe meer emoties en oude overtuigingen van anderen je kunt gaan loslaten, hoe meer jij eronder vandaan komt in alle rust en vertrouwen.

We beginnen om 13.00 uur en we eindigen om +/-17.30 uur.

Bijdrage is € 65,00 incl. drank en materialen. Via zoom € 55,–. incl. Brochure.


Doorbreken van Blokkades

Op deze dag ga je aan de slag met de blokkades die al zolang in de weg zitten. Oude overtuigingen vanuit je jeugd, situaties die ervoor gezorgd hebben dat je af en toe vast loopt in je leven. We gaan sterke oefeningen doen die je in staat zullen stellen los te kunnen laten en te kunnen plaatsen.

Je krijgt gereedschap mee naar huis om hier thuis verder mee te leren omgaan. Schep die ruimte in jezelf zodat je meer rust krijgt en ruimte voor nieuwe ervaringen.

In een kleine groep met deskundige begeleiding. De groep zal niet groter zijn dan 6 personen, waarbij je alle aandacht krijgt die nodig is voor het proces waar je in zit op dat moment.


Dit is een dag waarin je zelf hard aan het werk bent, dus plan de avond erachteraan even niets!

Aanvang is 10.00 uur en de dag duurt tot +/- 17.00 uur,

€ 85,– incl. Lunch, koffie/thee en materialen. Adres ontvang je bij inschrijving.


PendelWorkshop

Op deze dag leert U met uw eigen pendel die U krijgt, werken en krijgt U antwoord op vele vragen.

De Pendel heeft aansluiting met uw Hogere Zelf en hier krijgt U dan ook uw antwoorden en richtingen van, dit is een onderdeel van de Workshop Intuïtieve Ontwikkeling. Met de Brochure de Pendel en genoeg tijd om te oefenen met elkaar zult U naar huis gaan met meer wijsheid en enthousiasme om hiermee verder te gaan werken als ondersteuning.

Een pendel (vaak een druppelvormig metalen of kristallen voorwerp aan een draadje of kettinkje) kun je gebruiken om je levensvragen te beantwoorden.Je houdt de pendel vast, stelt een vraag en wacht af hoe de pendel reageert en hiermee antwoordt.Pendelen maakt direct contact met de wijsheid uit uw onderbewuste. Het antwoord komt uit uzelf.Het is daarmee een prima methode om erachter te komen wat er in je onderbewuste leeft.Het geeft inzicht in de dingen die u diep vanbinnen wel weet, maar waar u zich op de oppervlakte (niet altijd) bewust van bent.Pendelen zou u dus kunnen beschouwen als een brug tussen het bewuste en het onderbewuste.

Pendelen is een andere vorm van radiësthesie, net als wichelroede lopen. Beiden vormen werken volgens hetzelfde principe, maar het doel is iets anders.  

De pendel wordt, in tegenstelling tot de wichelroede, ook meestal binnenshuis gebruikt. 

De slingerende, rechtlijnige of cirkelende bewegingen die een pendel boven een object, b.v. een foto, portefeuille of (liefdes) brief, pendelkaart etc. maakt, ontstaan door onbewuste spierreacties die naar de hand worden geleid. Door aan deze bewegingen vaste betekenissen te hechten, krijgt je als pendelaar antwoorden op de vragen die je over het uit te pendelen voorwerp of individu stelt.

Het feit dat je heel bewust hand en vingers stilhoudt, terwijl de pendel toch beweegt, is natuurlijk fascinerend. Het lijkt wel “boven natuurlijk” alleen kun je je afvragen als nuchtere Hollander of je die hand wel echt stilhoudt.

Het principe van het pendelen is dat alles onbewust gebeurt. Als je er op gaat letten, zul je wel degelijk piepkleine, onmerkbare beweginkjes in je spieren kunnen constateren.


Prijs MiddagWorkshop 65,– euro incl. materiaal, Pendel en Certificaat.

Via Zoom online bijdrage € 65,– incl. Brochure en pendel.

Ook mogelijk online via Zoom, je krijgt van te voren jouw pendel toegestuurd en de Brochure komt via de mail naar je toe. Die kun je uitprinten en gebruiken dan.Je krijgt tal van mogelijkheden om hiermee te gaan oefenen.Samen kun je ook 2 aan 2 gaan oefenen, met vragen in jouw leven in een privé kamer in Zoom. Je hoeft alleen maar te zorgen voor een goede verbinding met Webcam en een rustige plaats waar je ongestoord kan werken achter jouw laptop of computer.

Voor meer info: 06 16060089 of stuur even een mailtje.  dewegnaarjezelf@gmail.comManifesteren in de Nieuwe Energie

In deze workshop gaan we op verzoek dieper in op hoe Manifesteren nu eigenlijk werkt.Hoe kan je ermee omgaan in je dagelijks leven, en wat zorgt er nu eigenlijk voor dat er rijkdom en kansen in ons leven binnenkomt?Staat dat al vast en moeten we lijdzaam toezien? Of kunnen we er zelf iets aan doen? En hoe dan?Deze onderwerpen gaan we langslopen en gelijk oefenen met het uitsturen.

We gaan veel theorie bespreken en een duidelijk plan opzetten voor jouw leven.Er wordt ook gewerkt vanuit het  Werkboek Dewegnaarjezelf  “Manifesteren, hoe doe je dat?”

Aanvang is 10.00 uur en de dag duurt tot +/- 17.00 uur,

Prijs is € 85,– incl. Lunch, koffie/thee en materialen.

Er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar, dus vol is vol. 

dewegnaarjezelf@gmail.com

Kijk voor meer info over de workshops even bij de  agenda. LeNormand Mystiek kaartleggen

Je gaat leren werken met de LeNormandkaarten vanuit de nieuwe energie en de nieuwe tijd en verschillende leggingen oefenen met elkaar.

Je krijgt duidelijke antwoorden voor jezelf in jouw leven nu, zodat je weer veder kunt. Leer anderen helpen met het vinden van hun richting in hun leven door leggingen voor ze te doen.

Deze dag zul je bezig zijn met je intuïtie en het leren gebruiken hiervan, je krijgt een hedendaagse uitleg vanuit de Energie Nu! De groep zal niet groter zijn dan 6 personen en hiermee krijg je alle aandacht en de mogelijkheid om samen de kaarten onder de knie te krijgen.

Tevens krijg je een Certificaat mee naar huis en lunch en koffie/thee is inbegrepen.

Dit is evt. een aanvulling op de Workshops Intuïtieve Ontwikkeling.

Prijs € 85,–. incl. Lunch, drank, en Certificaat. Mocht je de nieuwe LeNormand kaarten nog niet hebben waar we mee werken dan zijn ze in de praktijk Dewegnaarjezelf te verkrijgen. Prijs € 19,95.

Aanvang is 10.00 uur en het adres ontvang je bij inschrijving.Familieopstelling met Healing

Op deze dag ga je met de groep jouw Familie Opstelling doen. Je krijgt hierdoor de kans om oude emoties te verwerken en los te laten. Tevens krijg je meer inzicht in de belevingen van jouw andere familieleden. Deze energie is nog steeds aanwezig in de Schepping.

Er wordt met een kleine groep van max. 8 pers. gewerkt zodat er alle aandacht is voor het verwerken en loslaten van oude vastgezette emoties.

Aanvang is 12.30 uur en de dag duurt tot +/- 17.00 uur, bijdrage is € 65,– incl. materialen.Mannelijke en Vrouwelijke Energie in Balans

n deze workshop ga je kijken naar de balans tussen jouw mannelijke en vrouwelijke energie. Hoeveel invloed heeft jouw hoofd nog op je leven en hoeveel ruimte geef jij jouw Goddelijk Deel al? Hier gaan we naar kijken en dit meer en meer in balans brengen doordat je duidelijkheid krijgt over de blokkades die er nog zitten. Je kunt dan in je eigen leven aan de slag om dit in balans te gaan brengen. Door je ervan bewust te worden waar de onbalans ligt, ben je al een stukje verder.

Dit is een middagworkshop en begint om 13 uur, deze dag duurt tot ongeveer 17.00 uur. De bijdrage inclusief lunch, alle dranken en materialen is € 65,00.


Weekend Workshops Begin en Master

Een geheel verzorgd Weekend voor Jezelf aan de slag met Jezelf op hoog niveau. In dit weekend krijg je de kans om op hoger niveau aan jezelf te werken samen met Gelijkgestemden.

Er worden sterke oefeningen gedaan zowel binnen als buiten. We werken met een kleine groep, dus er is alle aandacht voor alle processen die omhoog komen. Hogere energieën zullen aanwezig zijn om te begeleiden, healingen te geven en boodschappen door te geven. Er zullen channelingen verzorgd worden en healingen voor personen in jouw omgeving die dit nodig hebben.

Kortom een weekend om jezelf aan te sluiten bij de Hogere EngelenTrilling die nu aanwezig is op Aarde. 


In het weekend is inclusief:

Aankomst op vrijdagmorgen, overnachting.

Zaterdag: Ontbijt – Lunch – Diner en overnachting.

Zondag: Ontbijt – Lunch – AfsluitingsDiner.

Alle materialen en dranken.

Voel je een enthousiasme in je hart, geef je dan op via de mail of telefonisch.

Help de Wereld door zelf steeds meer in je kracht te komen.

Meer hoef je niet te doen, het gaat om Jou!Je zal overnachten in een ruime Luxe Bungalow op een mooie locatie in de natuur met zo mogelijk een eigen slaapkamer,

Je hoeft alleen je eigen /kleding en toiletspullen mee te nemen. De groep zal uit niet meer dan 8 personen bestaan en de ervaring leert dat dit personen zijn die op elkaar aansluiten, er bestaat geen toeval :-).

Er is voldoende gelegenheid om de bossen in te gaan buiten de Workshop om waar je alles even los kunt laten, tevens is er op het Park een Horeca gelegenheid waar je gezellig bij de open haard s,avonds een drankje kunt nemen mocht je dit fijn vinden. Of natuurlijk met elkaar een spelletje doen of gewoon chillen.

Voor meer informatie kun je altijd even bellen met

06 16060089 of een mailtje sturen naar  dewegnaarjezelf@gmail.com


In dit weekend komen verschillende thema,s aan de orde en werken we met o.a.

-Intensieve en persoonlijke begeleiding

-Geleide meditatie

-Ademhalingstechniek (waaronder het focussen op ademhaling en lichaam)

-Werken met affirmaties

-Ontwikkelen van je paranormale gaven waaronder helder zien, horen, voelen en ruiken.

-Het opsporen, verwijderen en loslaten van blokkades

-Ontmoeting met je Hogere Zelf

-Werken aan je zelfvertrouwen

-Diepe aardings oefeningen en nog veel meer.

Enkele ervaringen van degene die deelgenomen hebben aan een Weekend.

Translate »