Welkom op mijn Blog van Dewegnaarjezelf.

Op deze Blog zal ik updates geven over boodschappen die worden doorgegeven, informatie en ervaringen uit het dagelijks leven als Lichtwerker. Doe je mee?

Wendy Ann xxx 

7 April 2022

Het is April in mijn wereld en ik zit binnen aan tafel te schrijven. Buiten stormt het, code geel, maar ik woon gelukkig in een stukje Nederland waar het meestal meevalt en waar altijd vaak de zon schijnt. Noord-Limburg.

Ook nu weer komt de zon er doorheen en besef ik weer, het maakt niet uit wat voor weer het is, binnen in mij schijnt altijd de zon. Ik hoef hem alleen maar op te zoeken. Dat bepaal ik zelf, want ik kan bepalen hoe ik me voel en waar ik mijn aandacht aan geef.

O ja, ik ben een Goddelijk Wezen en de energie om mij heen luistert ieder moment naar mij en geeft mij wat ik vraag. Wat ik denk en wat ik uitspreek naar mijn omgeving zal dus mijn werkelijkheid worden. Die energie is van mij persoonlijk en er is genoeg.

Energie is communicatie en zorgt ervoor dat ik kan ervaren wat ik wens.Daar ben ik hiervoor op Aarde, om te ervaren in een lage trilling.Ik besef opeens dat ik me daar weer meer bewust van mag zijn, want ik heb alle sleutels in handen voor een rustig, uitdagend, spannend, harmonieus en liefdevol leven.

Ik ben altijd veilig!

De situaties die om mij heen naar me toekomen heb ik dus zelf gecreëerd, dan heb ik dus een keus hoe ik daar mee omga.Ga ik erover klagen dan geef ik letterlijk mijn kracht weg en geef ik aan, ik heb geen controle over mijn eigen sheppingen. Ik zal dan dus ook weer meer moeilijke situaties naar mij toe krijgen. Want wat je uitstuurt komt weer bij je terug.

Of

Kies ik voor mijn vrijheid in dit leven. Je vrijheid claimen, betekent eigenlijk, de verantwoording nemen voor jouw keuzes en situaties in je eigen leven. Beseffen dat jij een Goddelijk Wezen bent.

Gebeurt er dus iets wat me raakt of wat ik niet leuk vindt, dan ga ik even zitten, adem ik vanuit mijn buik en dan vraag ik van binnen

:”waar ga ik aan voorbij”

“hoe wil ik me voelen”

“wat kan ik nu het beste doen”

En dan begeleid ik mijn hoofd en leidt het af naar dat wat ik wil ervaren!

Doe je mee?

Boodschap voor de Lichtwerkers Nu!

22-03-2022

(onderaan staat de meditatie om te luisteren)

Wordt een Dewegnaarjezelf Angel!

Er is nu veel energie in de wereld aan het bewegen.Dit is een belangrijke tijd voor de wereld en voor iedereen. Dit is de tijd waar je voor gekomen bent, om gewoon je Licht te schijnen………

Meditatie Boodschap:

<–Wil je rustig naar de boodschap luisteren in de vorm van een meditatie? Ga even rustig zitten waar je niet gestoord wordt, de meditatie duurt ongeveer 30 min. Adem rustig in via je buik en laat alles even los. Ontspan en wees trots op wie jij bent!

Klik dan hiernaast op de foto. Op je mobiel hierboven.

Wordt ook een Dewegnaarjezelf Angel

De tijd van nu!
14-03-22

Het is alweer bijna lente en we zijn aangekomen in de tijd waar de Lichtwerkers voor gekomen zijn. De wereld is veranderd en het zal nooit meer zo worden zoals wij gewend zijn. Mooi en soms raar! De Nieuwe tijd komt eraan, daarom wordt nu de kast opgeruimd zeg ik altijd maar. Alles wat niet uit liefde bestaat wordt aangeraakt, komt omhoog om eerlijk bekeken te worden. Wat de mens ermee doet is aan de mens zelf. Eigen verantwoording is nu aan de mens gegeven, eigen wil is Goddelijk……..Agenda Dewegnaarjezelf

24-04  Gelijkgestemdendag Heibloem

29-04 Workshop Blauwdruk

07-05 Workshop Vr. en Man. Energie

22-05 Gelijkgestemdendag ArnhemKlik door voor alle verdere informatie. Wil je deelnemen? Stuur dan even een berichtje via mail of whatsapp.

Je bent van harte welkom.

0616060089

dewegnaarjezelf@gemail.comNeem je rust!

10-02-2022

Jullie merken nu dat de tijden steeds confronterender worden, mensen om je heen die het steeds moeilijker krijgen, het niet meer weten, gaan scheiden, worden ontslagen, ziek worden of overlijden. Het hoort erbij………. probeer dit te vertrouwen en te begrijpen, te voelen, het hoort bij de transformatie waar we nu in zitten als mensheid. Je krijgt de kans om jezelf weer te gaan herinneren wie je bent, hoe sterk je bent en waar je vandaan komt. Je bent een Goddelijk Wezen! 

En al die ervaringen die je meemaakt en ziet bij die ander of voelt bij jezelf geven een kans om even stil te gaan staan bij Jezelf. Wat wil ik eigenlijk Zelf?? Ben ik wel gelukkig, ben ik wel eerlijk naar mijzelf toe? Wil ik dat werk wel? Wil ik deze relatie wel doorzettenvanuit angst?Je wordt aangeraakt vanuit Liefde om weer bij jezelf te gaan komen. Oude kwaaltjes waar je last van had maar dacht vanaf te zijn, kunnen weer even de kop op steken om je te vragen…… heb je dit echt in balans? Oude verslavingen kunnen even erger worden om je de kans te geven ermee te dealen en ze in balans te gaan brengen…….. Mooi he? Dit is zeker niet makkelijk, maar dat komt eigenlijk omdat wij als mens zo eigenwijs zijn en proberen vast te houden aan wat wij veilig noemen, of denken, of sterker nog, wat ons hoofd, onze computer, voor ons bepaald. Gevuld vanuit het verleden toch?Maar wat zegt je hart?

De seintjes komen eerst vluchtig en lief, een vogel die voor je langs vliegt, dat veertje op de grond. De teen die we stoten, of het wegglijden ergens vanaf.Maar……….we hebben geleerd dat dit toeval is, en we gaan vrolijk verder met het leven zoals we het gewend zijn. Dan….omdat er zoveel van je gehouden wordt, worden de seintjes intensiever en sterker, je breekt een been, krijgt een lichte aanrijding met je auto, valt van de trap, verrekt een spier etc. Allemaal bedoeld om eens even rustig te gaan zitten en eens even te gaan nadenken in welk vlak van jouw leven het niet zo lekker gaat en wat je probeert vast te houden vanuit angst. Het mooiste is, als we zo rustig zitten dan komen de antwoorden van binnenuit zo naar ons toe. Zodra je je hoofd als computer even het zwijgen hebt opgelegd kan jouw Hogere Zelf je bereiken met alle antwoorden die je maar zoekt. Probeer het eens? Ga nu eens even rustig zitten…………adem vanuit je buik (Goddelijke Ademhaling) en kijk eens hoe je je voelt. Wees eens eerlijk. Wat wil jouw lichaam jou aangeven, heb je ergens pijn? Vraag dan van binnen eens wat er mee bedoeld wordt? Het eerste waar je aan denkt of het eerste beeld dat je ziet is het antwoord dat door je Hogere Zelf wordt aangegeven. Aan jou om te luisteren en hier iets mee te doen.Lukt dit nog niet, geen paniek, dan zijn er mooie boeken die je willen helpen het antwoord te vinden. B.v. die van Christiane Beerlandt, de Sleutel der Zelfbevrijding, of de signalenboeken.

We kunnen er niet meer omheen, dit is de tijd, de tijd is Nu!Jij kunt er niet meer omheen, je Bent een Goddelijk Wezen die veel sterkeris dan jouw hoofd je wil laten geloven. Kun je het al voelen? Vraag om liefde en kijk hoe dat voelt. Zullen we nu samen hulp gaan vragen voor antwoorden en leiding? Zodat we ons rustiger, gelukkiger, gezonder zullen gaan voelen en een voorbeeld zullen zijn voor onze omgeving?

Doe je mee?

Wordt ook een Dewegnaarjezelf AngelTijd veranderd!

Januari 2022

Tijd, hebben jullie dat ook, dat je de tijd anders gaat ervaren? Soms gaat het heel snel en dan weer duurt het veel langer, de dag of het moment. De weken vliegen en als ik in het moment zit dan is het net of het een eeuwigheid duurt.Hoe kan dit nu weer? De Tijd staat toch vast, door de eeuwen heen? Tijd is toch tijd? 11 uur is toch 11 uur, en 15 uur is 15 uur??

We leven in een uitzonderlijke tijd, de tijd waar we als Lichtwerker voor gekomen zijn. Die tijd zoals we die kennen en altijd gekend hebben is aan het veranderen. We zijn gewend om die tijd als lineair te zien, de gebeurtenissen op een rijtje achter elkaar. Deze ervaring nu is aan het veranderen want de tijd staat niet meer statisch vast maar gaat alle kanten op, de kant eigenlijk die wij als Goddelijk Wezen aangeven.Je kunt de tijd nu gaan zien als rekbaar, een soort ballon die zich uitbolt als er meer gevraagd wordt. Of samenknijpt de andere kant op. Vreemd!

Voor het menszijn en het hoofd is dit een hele uitdaging, want we zijn nog steeds gewend aan hoe het altijd was en willen eigenlijk weer terug naar hoe we het gewend waren. Dat is veilig!Welnu, we mogen ons weer gaan herinneren dat we hier in een soort creatie leven die we nodig hebben gehad om onze ervaringen te kunnen beleven als Goddelijk Wezen.  Door de hogere vibratie en energie die ons komt helpen zal ook de beleving van de tijd op een andere manier naar ons toe gaan komen. Het is dus aan ons om te bepalen hoe we die willen ervaren. Dat is inderdaad een hele uitdaging en vraagt dus veel meer vertrouwen van ons dat we ieder moment veilig zijn en Wil je iets meer de tijd hebben voor……. dan mag je de energie de opdracht geven om je meer tijd te geven. Want alles om jou heen luistert naar jou en geeft je wat je vraagt, zonder oordeel. De Hogere trilling zal ervoor zorgen dat dit steeds duidelijker gaat worden voor iedereen, steeds meer mensen zullen geconfronteerd gaan worden door die Hogere trilling. 

Doe je mee?

Wordt ook een Dewegnaarjezelf Angel!

Translate »