De Praktijk Dewegnaarjezelf is aangesloten bij Beroepsvereniging CAT als Level 3 therapeut met AGB code: 90053918.

Vormen van Therapie die mogelijk zijn bij Dewegnaarjezelf zijn:

Coaching 24505. Coaching is geworteld in de positieve psychologie en moet niet verward worden met counseling of begeleidingsvormen die erop gericht zijn mentale blokkades of psychische stagnatie te verhelpen. Indien er sprake is van kinder coaching behandelt de therapeut in kwestie ook kinderen door deze te coachen.

Behandeling overige natuurgeneeskunde 24005. De behandelvorm en prestatiecode ”Overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel. Het is een verzamelnaam voor natuurgeneeskundige behandelingen die niet onder de overige benoemde behandelvormen vallen

 

 

De Zorgverzekeraars en vergoedingen.

Ben je aanvullend verzekerd dan kun je je factuur declareren bij je Zorgverzekeraar zodat je een deel vergoed krijgt en meer hulp en richting in jouw leven kunt ontvangen. 

Voor alle gegevens omtrent de vergoedingen door Zorgverzekeraars klik hier.

Alle Workshops en paranormale consulten vallen hier niet onder en worden niet vergoed. Dit geldt alleen voor de Psychosociale Therapie en de Energetische therapie/Reiki behandelingen.

Behandelingen die worden vergoed zijn:  

  • Coaching-sessies
  • Energetische behandelingen
  • Bachbloesem behandelingen.

Kijk welke behandelingen er in aanmerking komen voor vergoeding. Klik hier.

(Praktijk Dewegnaarjezelf is niet verantwoordelijk voor het vergoedingsbeleid van zorgverzekeringsmaatschappijen en niet aansprakelijk wanneer een behandeling niet wordt vergoed.)

 

 

WKKGZ alternatieve zorg

De alternatieve therapeut maakt de samenleving gezonder en dat moet zo blijven! Een alternatief therapeut geeft zorg aan mensen op een alternatieve manier. Alternatieve therapie is niet iets nieuws; al sinds mensenheugenis is er een spirituele en paranormale connectie waar een alternatief therapeut gebruik van kan maken. Dit is zachtaardig, verfijnd en vaak precies wat iemand nodig heeft. Het is iets moois. Maar zorg is zorg, of het nu alternatief is of niet en er zijn een aantal regels waar een alternatief therapeut aan moet voldoen.

Met de WKKGZ weet je dus altijd dat je bij een professioneel therapeut bent die weet wat ze/hij doet.

Geschillen commissie GAT.

 

 

 

Wendy’Ann      Therapeute/Counceling/Paragnoste  

www.dewegnaarjezelf.nl

Horstpeel 8, 6089 NH  Heibloem.

Bankrekening NL18RABO0321711289

B.T.W. nr. 1195.13.596

CAT Level-3 Registratie  CM1136-24-01-18

SHO-Registratienummer 131359-125759

AGB: 90-053918.

 

Translate »

You cannot copy content of this page