Klik op de foto voor jouw gratis dagkaart:

Trek 1 keer per dag een kaart zodat je voorbereid bent hoe deze dag qua energie naar je toe zal komen. Pas de aangegeven raad toe en je dag kan niet meer stuk. Denk eraan, elke dag is weer een nieuwe dag in jouw leven en het is wat jij er van maakt.  

 

Ik wens je een fijne dag!

klik hier:

Tarotleggingen voor directe antwoorden en hulp op jouw reis:

Voor iedere dag van de week een kaart met aanwijzing

Wat brengt de liefde je deze week?

Krijg een aanwijzing voor jouw probleem

Waar sta je op dit moment in je leven?

Klik op de bovenstaande leggingen. Vergeet niet de gedane legging op te slaan of te printen. Je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. 

Volg gewoon de aanwijzingen, je wordt doorgeleid naar een andere pagina.

Deze leggingen heb ik gemaakt vanuit de Nieuwe Energie als ondersteuning, als je op het moment even begeleiding wilt of het even niet meer zo ziet zitten. Ook een indruk van de komende week is leuk voor jezelf, je ziet waar je rekening mee mag houden en welke energie eraan komt voor je. De energie die in de uitleg van de leggingen zit zal je ondersteunen en je krijgt gelijk een healing zodat je je beter zult gaan voelen. Neem de kaarten als een wegwijzer en gebruik ze ook zo, een gewaarschuwd mens telt voor twee.


Jaarlegging

Er is ook een  Jaarlegging mogelijk, deze wordt speciaal voor jou gemaakt nadat je hem hebt besteld via de webshop. Klik op de link hieronder als je dit zou willen. Geef dan even je geboortedatum erbij als je wil. Je krijgt dan voor iedere maand een aanwijzing. Een gewaarschuwd mens telt voor twee toch? 


Translate »