Consulten

Translate:


Voor een persoonlijk consult,

kun je een afspraak maken met Wendy’Ann met verschillende mogelijkheden t.w.:Sessie alleen

 

 

Privéconsult in de Praktijk Dewegnaarjezelf.

Met een privé consult krijg je op dat moment duidelijkheid over de issues in jouw leven. Je krijgt inzichten en er zullen boodschappen worden doorgegeven die belangrijk zijn op dat moment. Boodschappen van overledenen, Gidsen en je eigen Hogere Zelf waar op dat moment contact mee is. 

Tevens zal er indien nodig gebruik worden gemaakt van oefeningen, therapieën en aanvullende kaarten. Indien gewenst kan het consult worden opgenomen en later nagestuurd in een mp bestand. Gedurende het consult ontvang je een sterke healing omdat je aangesloten bent op de Engelen energie. Dit kun je voelen en zal zijn werk gaan doen om je zo goed mogelijk te ondersteunen. 

Bij een consult in de praktijk dient er zo mogelijk contant betaald te worden.

Voor prijzen zie tarievenpagina.

 

Programma RNN7

Programma RNN7 Dromen Dewegnaarjezelf.

 

 

 

 

 

 

Klik op de afbeelding om de aflevering over dromen te zien.

—————-

Consult per Telefoon.

Met een telefonisch consult wordt je zelf op een desgewenst nummer gebeld. Het consult heeft de duur zoals aangevraagd via de webshop van de site. Je krijgt dezelfde mogelijkheden als bij een privé consult hierboven, maar dan via de telefoon. Je kunt hierbij kiezen uit een consult van 30 minuten of van 45 minuten.

De betaling kun je gelijk regelen met de aanvraag  via IDEAL in de Webshop van de site . Er wordt dan een afspraak gepland voor een tijdstip waarop het consult plaats vindt. Mocht je geen mogelijkheid hebben naar de praktijk te komen dan is dit een fijne oplossing om wel verder te gaan met het werken aan jezelf en duidelijkheid te krijgen, of een healing.

Je krijgt een voice-bestandje met het consult opgestuurd per mail na het consult.                                  Voor prijzen zie tarieven.


Consult via de webcam.

Schermafbeelding 2016-07-05 om 19.37.48

 

Met een consult via de webcam wordt er op dezelfde manier een consult aangevraagd en gepland als met een telefonisch consult. Geef hierbij duidelijk aan dat het gaat om een Webcam sessie.

In deze sessie wordt van alles besproken, kunnen er oefeningen gedaan worden en krijg je boodschappen en een duidelijke richting voor jezelf. Door de sterke energie van Wendy’Ann die doorwerkt ook via de webcam zul je merken dat je meer rust en duidelijkheid in je leven krijgt. Dit geeft je de mogelijkheid om als reizen een probleem is, toch de juiste hulp te kunnen ontvangen.

De betaling kun je gelijk regelen met de aanvraag  via IDEAL in de Webshop van de site . Er wordt dan een afspraak gepland voor een tijdstip waarop het consult plaats vindt. Mocht je geen mogelijkheid hebben naar de praktijk te komen dan is dit een fijne oplossing om wel verder te gaan met het werken aan jezelf en duidelijkheid te krijgen, of een healing.

Je krijgt een voice-bestandje met het consult opgestuurd per mail na het consult.                                 Voor prijzen zie tarieven.

——————-

Consult per email.

Bij een consult per email heb je 2 keuzes:

een kort emailconsult en

een uitgebreid emailconsult.

Met een kort email consult geef je 2 vragen die per email aan jou beantwoord zullen worden. Je krijgt altijd een dag te horen wanneer het consult zal zijn ingepland en wanneer je het kan verwachten in je mailbox. Bij een uitgebreid mailconsult maakt het niet veel uit hoeveel vragen je stelt, er zal een tijdsduur van 45 minuten voor je worden ingepland en dit zal als een email naar je toe worden gestuurd. Hierop kun je altijd weer 1 x  reageren mocht er iets niet duidelijk zijn.

De betaling van het emailconsult kun je via de webshop van de site regelen en gelijk veilig met IDEAL betalen. Je kunt daar aangeven of het gaat om een kort of een uitgebreid mailconsult.                         Voor prijzen zie tarieven.

———————

 Life Coaching.

Een onderdeel is de Persoonlijk Begeleiding oftewel Life Coaching. 

Samen wordt gezocht naar de problemen die je ondervindt in je leven en hier wordt vanuit Uzelf en met begeleiding een oplossing voor gezocht. Je leert om te gaan met de dagelijkse gebeurtenissen en deze te plaatsen en op een andere manier te benaderen. Tevens kun je inzicht en begeleiding krijgen in de omgang met uw relaties/kinderen.

Tijdens de sessie wordt je bewust van de werkelijke oorzaak van de situatie, waardoor je gaat begrijpen waarom je iets overkomt of waarom je ziek wordt. Dit maakt het je mogelijk om deze situatie in zeer korte tijd te wijzigen en / of het ziekte proces om te keren. Hierdoor gaan mensen direct veel beter functioneren.

Er wordt dan wekelijks een afspraak gemaakt per telefoon  of in de praktijk al naar eigen wens. Tijdens dit consult  bespreken we de week en wat er gebeurt is, wat er omhoog gekomen is en hoe je hiermee om kunt gaan en wat de betekenis ervan is.

Er zijn 3 Therapie CD,s Dewegnaarjezelf beschikbaar. De CD,s bevatten begeleidende oefeningen, dat wil zeggen, dat je thuis rustig kunt gaan liggen of zitten en de oefeningen kunt doen terwijl je ontspannen bent en naar de Cd luistert. Ik heb deze CD,s gemaakt op verzoek als begeleiding van De weg naar Jezelf. Deze oefeningen zijn heel krachtig, mede  door de energie die in mijn stem meekomt en onbewust heel wat zal doen van binnen. Iedere CD begint met dezelfde Ontspannings-oefening, dit is zeer belangrijk omdat dan de diepere lagen het beste bereikt kunnen worden. Gebruik ze zoveel als je gevoel je aangeeft. Ze zijn verkrijgbaar in de webshop van de site.

Lees verder over Life Coaching…….

——————————

Engelenhealing.

IMG_0118

Een heel sterk onderdeel van Dewegnaarjezelf is de Engelenhealing. Een Engelenhealing is verwerkt in een Telefonisch consult van 45 minuten. 

Hier op de foto zie je de energie waarmee gewerkt wordt tijdens een Engelenhealing.

In dit consult wordt je op een bepaald afgesproken tijdstip gebeld op een desgewenst nummer, begonnen zal worden met de Engelenhealing van ongeveer 10 minuten. Hierbij zal de verbinding even verbroken worden en zal je worden teruggebeld na de healing. Hierna volgt de bespreking van wat er is “gezien” en is doorgegeven vanuit de Hogere Sferen. Er zal samengewerkt worden met een groep vanuit de Engelen Sferen zodat je de juiste energie ontvangt die je op dat moment nodig hebt. Hier kun je niet omheen en je zal dit duidelijk gaan voelen. 

De betaling van de Engelenhealing kun je regelen via de Webshop van de site. Daar kun je voor Engelenhealing kiezen bij de consulten en gelijk veilig met IDEAL betalen. Daarna krijg je een bericht met een bepaalde tijd/datum in overleg.

Je krijgt een voice-bestandje met het consult opgestuurd per mail na het consult.                                  Voor prijzen zie tarieven.

——————-

Energie-Behandeling.

Bij een Energie-Behandeling maak je gewoon een afspraak voor een consult in de praktijk en krijg je naar wens een energie behandeling. Deze geeft je de gelegenheid om weer meer in je basis te komen. Eventuele klachten kunnen worden verminderd en er zal besproken worden waar de klachten vandaan komen. Tevens wordt er een strategie besproken om hiermee om te gaan.

Een Energie-Behandeling op afstand is ook mogelijk. Naar wens kun je of voor een 30 min. behandeling met voor en na gesprek kiezen of voor een 45 minuten behandeling met voor en na gesprek. Je wordt hiervoor gebeld op een afgesproken tijd en datum voor de behandeling.

De betaling kun je gelijk regelen met de aanvraag  via IDEAL in de Webshop van de site . Er wordt dan een afspraak gepland voor een tijdstip waarop de behandeling plaatsvindt. Mocht je geen mogelijkheid hebben naar de praktijk te komen dan is dit een fijne oplossing om wel verder te gaan met het werken aan jezelf en een sterke behandeling te ontvangen. Voor prijzen zie tarieven.Nieuw: Krijg nu antwoord via WhatsApp/SMS als het even nodig is!!

Bestel via de Webshop van de site een pakket via WhatsApp en krijg of 5 x een direct antwoord of 10 x een direct antwoord via WhatsApp. Zit je even moeilijk of heb je direct steun nodig maar wil je geen heel consult aanvragen dan is dit de perfecte oplossing. Diezelfde dag nog ontvang je per WhatsApp een antwoord op je dringende vraag.

Het komt weleens voor dat je een periode heel erg met jezelf aan het werk bent en het even niet meer weet, dan is het heel fijn om even die vraag te stellen waarmee je weer rust krijgt en verder kunt. Stuur eenvoudig je duidelijke vraag en krijg het antwoord gewoon via WhatsApp of SMS toegestuurd. Mocht ik meer informatie nodig hebben over je vraag dan reageer ik hier op en geldt dit niet als extra antwoord.

Je kunt zelf je keus maken 5 x of 10 x in een periode, het aantal antwoorden wordt voor je bijgehouden en bij het bereikte limiet krijg je een bericht, je kunt dan als je wil opnieuw je pakket aanvullen.

Kijk voor de mogelijkheden in de Webshop.