Er is een mogelijkheid voor een privé consult in de Praktijk, per telefoon of via de Webcam.


consult in de praktijk

Met een privé consult krijg je op dat moment duidelijkheid over de issues in jouw leven. Je krijgt inzichten en er zullen boodschappen worden doorgegeven die belangrijk zijn op dat moment. Boodschappen van overledenen, Gidsen en je eigen Hogere Zelf waar op dat moment contact mee is. 

Indien gewenst kan het consult worden opgenomen en later nagestuurd in een mp bestand. Gedurende het consult ontvang je een sterke healing omdat je aangesloten bent op de Engelen energie. Dit kun je voelen en zal zijn werk gaan doen om je zo goed mogelijk te ondersteunen. 

Bij een consult in de praktijk dient er zo mogelijk contant betaald te worden.


 

consult per telefoon

Met een telefonisch consult wordt je zelf op een desgewenst nummer gebeld. Het consult heeft de duur zoals aangevraagd via de webshop van de site. Je krijgt dezelfde mogelijkheden als bij een privé consult hierboven, maar dan via de telefoon. Je kunt hierbij kiezen uit een consult van 30 minuten of van 45 minuten.

De betaling kun je gelijk regelen met de aanvraag via IDEAL in de Webshop van de site . Er wordt dan een afspraak gepland voor een tijdstip waarop het consult plaats vindt. Mocht je geen mogelijkheid hebben naar de praktijk te komen dan is dit een fijne oplossing om wel verder te gaan met het werken aan jezelf en duidelijkheid te krijgen, of een healing.

Je krijgt een voice-bestandje met het consult opgestuurd per mail na het consult.                 

consult via de webcam

Met een consult via de webcam wordt er op dezelfde manier een consult aangevraagd en gepland als met een telefonisch consult. Geef hierbij duidelijk aan dat het gaat om een Webcam sessie.

In deze sessie wordt van alles besproken, kunnen er oefeningen gedaan worden en krijg je boodschappen en een duidelijke richting voor jezelf. Door de sterke energie van Wendy’Ann die doorwerkt ook via de webcam zul je merken dat je meer rust en duidelijkheid in je leven krijgt. Dit geeft je de mogelijkheid om als reizen een probleem is, toch de juiste hulp te kunnen ontvangen.

De betaling kun je gelijk regelen met de aanvraag via IDEAL in de Webshop van de site . Er wordt dan een afspraak gepland voor een tijdstip waarop het consult plaats vindt. Mocht je geen mogelijkheid hebben naar de praktijk te komen dan is dit een fijne oplossing om wel verder te gaan met het werken aan jezelf en duidelijkheid te krijgen, of een healing.

Je krijgt een voice-bestandje met het consult opgestuurd per mail na het consult.   


consult per email

Bij een emailconsult heb je 2 keuzes:

Een kort consult van 2 vragen of een uitgebreid consult met meerdere vragen.

Met een kort email consult geef je 2 vragen die per email aan jou beantwoord zullen worden. Je krijgt altijd een dag te horen wanneer het consult zal zijn ingepland en wanneer je het kan verwachten in je mailbox. Bij een uitgebreid mailconsult maakt het niet veel uit hoeveel vragen je stelt, er zal een tijdsduur van 45 minuten voor je worden ingepland en dit zal als een email naar je toe worden gestuurd. Hierop kun je altijd weer 1 x reageren mocht er iets niet duidelijk zijn.

De betaling van het emailconsult kun je via de webshop van de site regelen en gelijk veilig met IDEAL betalen. Je kunt daar aangeven of het gaat om een kort of een uitgebreid mailconsult.      


Life Coaching

Een onderdeel is de Persoonlijk Begeleiding oftewel Life Coaching. 

Samen wordt gezocht naar de problemen die je ondervindt in je leven en hier wordt vanuit Uzelf en met begeleiding een oplossing voor gezocht. Je leert om te gaan met de dagelijkse gebeurtenissen en deze te plaatsen en op een andere manier te benaderen. Tevens kun je inzicht en begeleiding krijgen in de omgang met uw relaties/kinderen.

Tijdens de sessie wordt je bewust van de werkelijke oorzaak van de situatie, waardoor je gaat begrijpen waarom je iets overkomt of waarom je ziek wordt. Dit maakt het je mogelijk om deze situatie in zeer korte tijd te wijzigen en / of het ziekte proces om te keren. Hierdoor gaan mensen direct veel beter functioneren.

Er wordt dan wekelijks een afspraak gemaakt per telefoon of in de praktijk al naar eigen wens. Tijdens dit consult bespreken we de week en wat er gebeurt is, wat er omhoog gekomen is en hoe je hiermee om kunt gaan en wat de betekenis ervan is.

Er zijn 3 Therapie CD,s Dewegnaarjezelf beschikbaar. De CD,s bevatten begeleidende oefeningen, dat wil zeggen, dat je thuis rustig kunt gaan liggen of zitten en de oefeningen kunt doen terwijl je ontspannen bent en naar de Cd luistert. Ik heb deze CD,s gemaakt op verzoek als begeleiding van De weg naar Jezelf. Deze oefeningen zijn heel krachtig, mede door de energie die in mijn stem meekomt en onbewust heel wat zal doen van binnen. Iedere CD begint met dezelfde Ontspannings-oefening, dit is zeer belangrijk omdat dan de diepere lagen het beste bereikt kunnen worden. Gebruik ze zoveel als je gevoel je aangeeft. Ze zijn verkrijgbaar in de  webshop van de site.

Relatie Therapie

Ook voor relationele problemen gaan we een oplossing zoeken met gesprekken, oefeningen en bewustzijn zodat er voor jou dingen duidelijker worden en de verbinding weer kan vinden met jezelf en je partner.

engelenhealing

Een heel sterk onderdeel van Dewegnaarjezelf is de Engelenhealing. Een Engelenhealing is verwerkt in een Telefonisch consult van 30 minuten of 45 min.

Er wordt met zeer hoge energie gewerkt wat je zal voelen gedurende de healing en het gesprek. In het midden hiernaast zie je een foto van de energie waarmee gewerkt wordt. 

In dit consult wordt je op een bepaald afgesproken tijdstip gebeld op een desgewenst nummer, begonnen zal worden met de Engelenhealing van ongeveer 10 minuten. Hierbij zal de verbinding even verbroken worden en zal je worden teruggebeld na de healing.

Hierna volgt de bespreking van wat er is “gezien” en is doorgegeven vanuit de Hogere Sferen. Er zal samengewerkt worden met een groep vanuit de Engelen Sferen zodat je de juiste energie ontvangt die je op dat moment nodig hebt. Hier kun je niet omheen en je zal dit duidelijk gaan voelen. 

Mocht je het even niet weten, als je even de weg kwijt bent of veel klachten ervaart. Met een Engelenhealing krijg je duidelijkheid en is eventueel een vervolg sessie mogelijk om dit in balans te gaan brengen.

De betaling van de Engelenhealing kun je regelen via de Webshop van de site. Daar kun je voor Engelenhealing kiezen bij de consulten en gelijk veilig met IDEAL betalen. Daarna krijg je een bericht met een bepaalde tijd/datum in overleg.

Je krijgt een voice-bestandje met het consult opgestuurd per mail na het consult.            

Krijg nu € 12 korting t/m 1-5-2024 met code: ” ZonneHealing 24 ” 

energie behandeling

Bij een Energie-Behandeling maak je gewoon een afspraak voor een consult in de praktijk en krijg je naar wens een energie behandeling. Deze geeft je de gelegenheid om weer meer in je basis te komen. Eventuele klachten kunnen worden verminderd en er zal besproken worden waar de klachten vandaan komen. Tevens wordt er een strategie besproken om hiermee om te gaan.

Een Energie-Behandeling op afstand is ook mogelijk. Naar wens kun je of voor een 30 min.  behandeling met voor en na gesprek kiezen of voor een 45 minuten behandeling met voor en na gesprek. Je wordt hiervoor gebeld op een afgesproken tijd en datum voor de behandeling.

De betaling kun je gelijk regelen met de aanvraag via IDEAL in de Webshop van de site . Er wordt dan een afspraak gepland voor een tijdstip waarop de behandeling plaatsvindt. Mocht je geen mogelijkheid hebben naar de praktijk te komen dan is dit een fijne oplossing om wel verder te gaan met het werken aan jezelf en een sterke behandeling te ontvangen.


WhatsApp vraag en antwoord

Met een vraag en antwoord pakket via WhatsApp krijg je binnen 24 uur een antwoord op een vraag waar je op dat moment heel erg mee zit.

5-vragen Pakket

Hierbij heb je een tegoed van 5 vragen die je op welk moment dan ook kunt stellen

10-vragen Pakket

Hierbij heb je een tegoed van 10 vragen die je op welk moment dan ook kunt stellen.

Enkele ervaringen:

Jacqueline schreef: 

Deze week een Engelenhealing mogen ondergaan als winnares van de verloting.Wat een verrassing en openbaring. Precies op het juiste moment in mijn leven belangrijke woorden van Wendy mogen ontvangen. Een wijze les om meer op mijn intuïtie te mogen vertrouwen en wat minder het hoofd te laten leiden. Wat kan Wendy rustig en duidelijk precies de vinger ergens opleggen.Heel erg prettig en een enorme aanrader. Ik ga me verdiepen in wat er nog meer interessant is voor mij, om mij nog beter te ontwikkelen in dit leven.Dankjewel Wendy’Ann


Cynthia schreef:

Ik heb vandaag een mooie engelen reading mogen otvangen van Wendy Ann.De timing was al perfect, de boodschapvwas precies wat ik nodig had en heeft mijn energie weer lekker laten stromen. 

Dank je wel, dit was voor mij goud waard ❤️ 🙏


Marie-José Gubbens schreef:

Lieve Wendy’Ann,

Blij verrast was ik, toen ik in december een Engelenhealing van jou mocht ontvangen. Dit Engelen consult heeft mij mooie inzichten, goede tips en wijze raadgevingen gebracht. Ik merk, dat ik bewuster stilsta bij wat ik denk, voel en zeg en mijn vertrouwen in de mensen om mij heen is groter geworden, zodat ik de ander meer in zijn waarde laat. Het was een waardevolle healing en ik ben je er zeer dankbaar voor.

liefs van Marie-José


Bea van Dun-Ketting schreef:

Lieve Wendy Ann….ik heb van jou een fantastische engelenhealing mogen ontvangen.Deze heeft mij weer een positieve en verhelderende energie gegeven.Het geeft me weer een zetje in de rug gegeven.En voel me sinds je healing ook vele malen rustigerDank en ik kan het iedereen aanraden.Liefs


Translate »

You cannot copy content of this page