Translate:


Gedrag van Nieuwetijdskinderen:

 

 

7f0e1510

 • Ze huilen vaak als baby

 • Ze doen wijze uitspraken voor hun leeftijd

 • Ze benaderen alles vanuit hun emotie

 • Ze leven vanuit de eigen wijsheid

 • Ze zijn gevoelig voor sfeer en stemmingen van anderen en nemen deze soms over

 • Ze kennen een sterk rechtvaardigheidsgevoel

 • Ze hebben moeite met bedrog, liegen en onechtheid

 • Ze zijn druk (ADHD) of juist teruggetrokken

 • Ze hebben moeite met de motoriek

 • Ze zijn dromerig

 • Ze komen vaak met originele oplossingen waaraan niemand had gedacht

 • Ze reageren sterk intuïtief

 • Ze hebben soms paranormale ervaringen

 • Ze hebben soms dyslexie of dyscalculie

 • Ze hebben vaak voedselintoleranties

 • Ze hebben eczeem, allergieën of andersoortige huidaandoeningen

 • Ze hebben soms astma

 • Ze hebben een sterke binding met de natuur en vaak zijn ze vegetariër uit overtuiging

 • Ze hebben vaak verschil in ontwikkelsnelheid tussen taal en rekenvaardigheden, motorische en intellectuele en sociale vaardigheden.

 • Ze kunnen soms zeer driftig zijn als ze niet begrepen worden

 • Ze zijn soms heel bang voor dingen die wij niet kunnen zien of begrijpen

 • Ze hebben regelmatig slaapproblemen en zijn verdrietig en/of angstig

 • Ze zijn soms hoogbegaafd.                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

  Tegenwoordig horen we overal om ons heen de term “Nieuwetijdse Kinderen” Indigo Kinderen en SterrenKinderen, wat bedoelen ze hier nu mee? Zijn dit speciale Kinderen, moet ik hier anders mee om gaan? Ik zal je in mijn eigen woorden proberen uit te leggen wat voor kinderen dit zijn en waarom ze nu hier zijn. 

  Zoals je misschien weet zijn we een Nieuwe Tijd ingegaan met de verandering van het VissenTijdperk naar het  WatermanTijdperk. Dit houd in dat de energieën op aarde aan het veranderen zijn en dat er veel dingen in deze wereld door elkaar worden geschud. Je kunt het zien als het opruimen van een kast. Eerst heb je een behoorlijk zooitje als je alles eruit haalt, dan ruim m (Large)je de kast weer netjes in en ligt alles geordend op de plank! Dit is nu wat er in grote lijnen aan het gebeuren is op deze aarde, alles wat niet uit liefde of waarheid bestaat zal uiteen vallen of uit elkaar gaan met als doel een meer Harmonieus bestaan uit liefde en respect voor elkaar. De afgelopen 2000 jaar stonden in het teken van de mannelijke energie en de toekomende tijd zal de tegenhang worden met vrouwelijke energie, zoals alles in het bestaan een tegenhang heeft anders zou het niet kunnen bestaan. Dit betekent dat ons gevoel weer belangrijk zal gaan worden, onze intuïtie. Vandaar de toenemende interesse voor spiritualiteit. We worden langzaam aan Her-innert aan wie we zijn.

De kinderen die de afgelopen jaren op aarde geboren worden hebben een missie! Ze komen hier met meer besef van liefde en overzicht als de mens tot nu toe heeft gehad, ze hebben als het ware een “Open Lijntje met Boven”. Dit is voorzichtig begonnen rond 1987 toen de eerste kinderen kwamen met als doel de dingen grondig door elkaar te schudden en vastgeroeste overtuigingen van de maatschappij los te wrikken. Dat dit meestal op een voor “ons” onbegrijpelijke manier gebeurt is duidelijk. Dit is echter op deze manier nodig om verandering voor elkaar te krijgen. In de loop van de jaren zijn de kinderen gekomen met steeds meer Nieuwe Energie, zoals het heet, en tegenwoordig zijn er kinderen die gewoon Zijn en leven vanuit de Bron en veelal gewoon kunnen praten met overledenen. 

NieuweTijdskinderen

Dit vergt een andere manier van omgaan en tegenaan kijken van de ouders tegenwoordig. Het zijn geen aparte kinderen of speciaal maar ze zijn zeker een duidelijke spiegel voor de mensen om hen heen. Het is hun doel de mensheid te laten zien wie we eigenlijk zijn en waar onze overtuigingen een grondige evaluatie kan gebruiken. Ze leven in eerlijkheid en liefde. Als ouder van zo,n kindje wordt je heel vaak met de neus op de feiten gedrukt en kan je niet anders dan beamen dat er “meer” is dan wij geleerd zijn te denken. Deze kinderen leven vanuit hun gevoel en zeggen wat ze denken. Iemand met een masker om ze heen, herkennen ze en zullen naar degene terugspiegelen wat hun masker is, met als reden een mogelijkheid tot groei. 

Heel vaak krijg ik van ouders te horen: “als ik de kamer binnenkomt weet mijn zoontje al in wat voor bui ik ben”, of ” mijn dochter reageert op hoe ik me voel en niet op wat ik zeg!”. Dit zijn duidelijk gezinnen met Nieuwe Tijdse Kinderen. Vaak is het al een oplossing of een verandering in het gezin als er aan het kind wordt duidelijk gemaakt, dat het herkend is en dat het veilig is waar het is. Hoeklein ze ook zijn, dit komt over en zal worden begrepen. Verder mag worden begrepen dat ze hee;l gevoelig zijn en allerlei invloeden van buitenaf (school, vriendjes) oppikken en meenemen als er niet wordt geleerd om het te plaatsen. Deze kinderen hebben de eerste jaren van hun leven vaak moeite om te settelen, aarden hier op aarde. Dit komt doordat ze vanuit een Groter Perspectief incarneren in een soort harnas (lichaam) en hier moeten ze even aan wennen. een aarde -oefening is dan heel raadzaam en zal de ongemakken snel verhelpen. Tevens omgang op school met andere kinderen die nog niet “zover” zijn vergt even aandacht. Dit zijn kleine aanpassingen maar zullen positieve gevolgen hebben voor het kind zelf en het gezin waar ze in opgroeien. Het is een Nobele Missie waar ze mee komen en is vaak niet makkelijk zoals je bAug26^28egrijpt. Iets als eerste moeten doen of veranderen vergt moed. Ze willen ons eigenlijk alleen maar duidelijk maken Wie we zijn, Waar we vandaan komen en dat we niet in angst hoeven te leven als we meer gaan Her-inneren. Her-inneren wat onze kracht is en dat we een deel zijn van het Heel-Al.  Leuk he?

Probeer dus de problemen als uitdagingen te gaan zien en besef dat het er is om ons naar het geluk te brengen, we hoeven alleen maar Ja te zeggen en ons best te doen, dan worden we geholpen de juiste weg te vinden.

 

 Hieronder 2 oefeningen die U kunt toepassen:

Aarde Oefening:

         Ga rustig zitten op een plek waar je alleen bent.

         Zie in gedachten voor je dat er een luikje opengaat boven op je hoofd (kruin)

         Stel je voor dat er een bundel wit licht van boven door dat luikje je hoofd binnenkomt en                               langzaam heel langzaam je hoofd vult en zo verder naar beneden je hele lichaam vult

         Nu stel je je voor dat er onderaan je voeten hele lange wortels groeien diep de aarde in

         Zie voor je dat het Witte Licht langzaam alle negatieve donkere energie in je lichaam naar                             beneden duwt en via die wortels de aarde in duwt.

         Bedank hierna de aarde (Gaya) voor het opnemen van die Neg. Energie (heel belangrijk .

 

Beschermings oefening tegen Neg. Energie:

 

 •  Trek in gedachten een LichtCirkel om je heen alsof je in een  ei  zit, denk aan een kleur die je op dat  moment mooi vindt en vul dat ei ermee.
 •  Trek dan in gedachten op de grond een rand met rozen om je heen, voor Universele bescherming en  Liefde.
 •  Zeg dan tegen jezelf:  Ik …..en dan duidelijk je eigen voornaam.  bv:  Ik Wendy Ann, dit zorgt ervoor        dat je gelijk geaard bent hier en je eigen identiteit  bevestigt aan het Universum.

Dit is een hele goede bescherming en zal Neg. Energie van andere personen terugsturen naar de afzender, tevens zorgt het ervoor dat je je eigen energie behoudt. en dat anderen dit niet kunnen “pikken”.

Deze oefening kun je elke morgen doen als je naar werk/school gaat of gaat winkelen.

 

 

Mocht U een afspraak willen maken of meer informatie willen, neem even contact op. 

ani37

Gr. Wendy’Ann  

 

Translate »

You cannot copy content of this page