Colloïdaal Zilver (natuurlijk antibioticum)

Colloïdaal Zilver (natuurlijk antibioticum)   Wat is Zilverwater? Colloïdaal Zilver: een gift van de natuur.

Zilver heeft bijzonder veelzijdige eigenschappen en toepassingen voor het behoud van de gezondheid van mens, dier en plant.  Zilverwater is een colloïdale oplossing van zilver in water. Bij een juiste productie krijgt men submicroscopische zilverdeeltjes die in het water blijven zweven doordat er een kleine elektrische lading op elk zilverdeeltje geplaatst wordt. De gebruikte concentraties liggen tussen 2 en 50 ppm. Het is een multifunctionele substantie en verhoogt de weerstand van het organisme en geeft vaak wonderbaarlijke hulp bij het behouden van de gezondheid bij mensen, dieren, huisdieren en zelfs ook planten.  Colloïdaal zilver was voor 1938 in de U.S.A. aangemeld als geneesmiddel. Tegenwoordig heeft colloïdaal zilver niet meer de status van geneesmiddel, maar mag het wel als voeding supplement worden verkocht. 

ZILVER, de latijnse medicinale naam is Argentum metallicum. Zilver wordt in alle culturen in de geneeskunde al vele honderden jaren gebruikt in een of andere toepassing. In de huidige tijd staat internationaal de medische toepassing van zilver weer steeds meer in de belangstelling. Zuiver zilver wordt gebruikt in een colloïdale vorm als oplossing en verwrijving (vermaling) of in verbindingen van zilver met andere stoffen. Colloïden zijn in de natuur de kleinste deeltjes waarin een stof fijn gemaakt kan worden en waarbij deze toch nog zijn karakteristieke eigenschappen behoudt. Deze stoffen worden al naar hun toepassing uitwendig of inwendig gebruikt. GESCHIEDENIS. Zilver was al minstens 1200 jaar bekend als een bacteriebestrijder. Onze grootouders in verschillende werelddelen maakten van de zuiverende werking van zilver gebruik. Bij de vroegere adel en koningshuizen werden zilveren bekers en schalen gebruikt omdat dat beter voor de gezondheid bleek. Voedingsmiddelen die in zilveren bussen werden bewaard bleven langer goed. Zilveren munten werden in de melk gestopt om deze bij kamertemperatuur langer vers te kunnen houden. Wist u dat vroeger in veel laboratoria ( tot ca. 1970) glazen kweekschalen voor bacteriën werden gesteriliseerd door er een zilveren plaat in te leggen. 


TOEPASSING VAN ZILVER. 

Door de ontdekking van de bacterie en de ontdekking dat zilver een bacterie dodend effect heeft in het eind van de jaren 1800 en begin 1900 ontstond een geweldige stimulans in verder onderzoek en toepassing van zilver. Zilver werd op verschillende manieren verwerkt om het inwendig op te kunnen te nemen als medicijn of als injectievloeistof. 

Zilver in de vorm van colloïdaal zilver en andere zilverpreparaten zijn in de periode vanaf 1900 tot 1940 in vele honderden miljoenen gevallen gebruikt in Europa en Amerika.  Publicaties gedurende meer dan honderd jaar over klinisch en experimenteel onderzoek hebben laten zien dat zilver een verbazingwekkend veilige stof is, hierin verschillend van zijn neefjes in de zware metalen zoals lood, kwik, cadmium en goud. Hedendaags toxicologisch onderzoek bevestigt deze veiligheid.  

Bij normaal inwendig gebruik van zilver wordt dit geleidelijk weer door het lichaam uitgescheiden. Men krijgt dagelijks enkele microgrammen (1 microgram= een miljoenste gram) zilver binnen bij het gebruik van colloïdaal zilver.  In de jaren 1900 tot 1940 werd voor therapeutische doeleinden ongelimiteerde injectiehoeveelheden gebruikt van 0,5 mg tot 1 mg zilver (dit is 500 tot 1000 microgram!). Incidentele injecties van 10 mg of hoger waren normaal. 

ZILVER WAS EEN HOOFDPIJLER IN DE MEDISCHE BEHANDELING. 

Vanaf 1900 tot het begin van het tijdperk van de moderne antibiotica – ca 1940 met de introductie van de sulfa-preparaten was zilver een van de hoofdpijlers van de medische praktijk in Europa en de U.S.A.. Zilver in diverse verschillende bereidingen werden gebruikt om honderden verschillende ziekten te behandelen.: longziektes zoals longontsteking, tuberculose en borstvliesontsteking, geslachtsziektes zoals gonorroe en syfilis, huidaandoeningen zoals snijwonden, zweren, eczeem puisten, impetigo, acne, verder ook acute- en epidemische hersenvliesontsteking, infectieziektes zoals wondroos, blaasontsteking, tyfus, steeds terug kerende koortsen, amandelontsteking, oogziektes als traanzak ontstekingen, hoornvliesontstekingen, bindvliesontstekingen en ooglidontstekingen, verschillende vormen van bloedvergiftiging, bij infecties in het kraambed, buikvliesontsteking enz enz In 1939 werden door W. Hill & D. Pillsbury 94 verschillende zilverpreparaten geregistreerd die tot 1939 in gebruik waren. (W. Hill & D. Pillsbury, Argyria- The Pharmacology of Silver, Baltimore: Williams & Wilkins, 1939) Echter met de opkomst van het antibioticatijdperk en de farmaceutische industrie kwam zilver snel in ongebruik en werd vervangen door sulfa preparaten en daarna de penicilline die bij honderden variaties op de markt gebracht werden, om daarna bijna geheel te worden vergeten.  

Zilver in colloïdale vorm gebruikt, blijkt een krachtig, antibioticum te zijn en werkt preventief voor infecties. Werkend als een katalysator verstoort het een enzym dat eencellige bacteriën, virussen en rottingsbacteriën nodig hebben voor hun zuurstofstofwisseling. Zilver werkt zonder kwaad te doen aan menselijke enzymen of onderdelen van de menselijke chemie van het lichaam. Het resultaat is destructie van de ziekte veroorzakende organismes in lichaam en voedsel. Een verdunning van 6 delen zilver op 1 miljoen delen water is voldoende om ziekmakende bacteriën te doden. Colloïdaal zilver blijkt daarnaast ook nog een stimulans te zijn voor het afweersysteem om de ziektekiemen te vernietigen en werkt tevens algemeen ontstekingsremmend.


Lijst met aandoeningen

LIJST MET AANDOENINGEN (naar publicaties op internet). De eerlijkheid gebied voorzichtig te zijn met deze lijst. Ieder die serieus met de behandeling van ziekte te maken heeft weet dat alles niet zo eenvoudig is als men hier wel eens wil doen geloven.  De werking van zilver (in veel van deze ziektegevallen) berust op een verbetering van de algehele conditie. Veel ziektes zoals bv: reuma, leukemie, kanker, suikerziekte e.a. waarbij het immuunsysteem of organen door omstandigheden niet goed kunnen functioneren door beschadiging, erfelijke aanleg e.d., kunnen niet alleen met colloïdaal zilver worden genezen maar is ook een andere aanpak van de behandeling onontbeerlijk. Dus ga altijd naar een dokter met dit soort klachten. Maar als aanvulling en supplement is het perfect te combineren.

 Colloïdaal zilver werd met succes is ingezet bij meer dan 650 ziekten, o.a. bij: acne,   allergieën, voetschimmel, tuberculose, blaasontstekingen, bloed parasieten,   bloedvergiftiging, steenpuisten, brandwonden, candida albicans en andere   schimmelinfecties, cholera, dysenterie, darmproblemen, bindvliesontsteking, leukemie,   lymfklierontsteking, kanker, suikerziekte, veroorzaakt door infectie, hoornvliesontsteking,   ziekte van Lyme(besmetting door teken), malaria, hersenvliesontsteking, multiple sclerose,   zenuwzwakte, parasitaire infectie (in de mond en via schimmels), longontsteking,   borstvliesontsteking, prostaatklachten, jeuk vd. anus, psoriasis, oogontsteking,   neusslijmvliesontsteking, dauwworm, rode hond, ontstekingen van neus, keel, oren,   mond, gordelroos, stafylokokken infectie, syfilis, schildklierklachten, amandelontsteking,   vergiftiging, trachoma, huidontstekingen, alle soorten virussen, wratten, kinkhoest, virale   maagzweren, HIV, enz.   Veel aandoeningen in de diergeneeskunde tgv bacteriën, schimmels en virussen reageren   gunstig op zilver.

Colloïdaal zilver kan heel goed op de huid worden toegepast. Maak het betroffen gebied vochtig met colloïdaal zilver en laat het 10 minuten inwerken. Uitgangspunt is 3 maal per dag eventueel vaker of minder als dat nodig is. Op puisten en wratten kunt u een kompres van watten gedrenkt in zilverwater leggen en deze met een pleister of verband op zijn plaats houden. U kunt ook wat glycerine bij de drogist halen en hieraan 10 % colloïdaal zilverwater toevoegen. Met dit mengsel kunt u de huid prima behandelen.


In de praktijk “De weg naar Jezelf”wordt hoogwaardig Zilverwater gemaakt met gedistilleerd water, daarna wordt er REIKI toegevoegd voor een liefdevolle natuurlijke werking.

Steriel voor u geproduceerd en verpakt. Sterkte: 10ppm( 10 Parts Per Million)     

Prijzen:

200 ml. glazen flesje Colloidaal zilverwater € 7,50

1000 ml. Colloidaal zilverwater: € 32,00 euro (verpakt in plastic fles, thuis overdoen in glazen fles.)

Inclusief gebruiksaanwijzing voor mens en dier. Prijzen zijn exclusief   6.50 euro pakket verzendkosten.Translate »

You cannot copy content of this page