Billy Bali steun Project Dewegnaarjezelf.

 “Billy Bali”
FullSizeRender
Ik was het al een poosje van plan omdat Jose, mijn pedicure die ik regelmatig zie, een spaarpot heeft staan voor een gezin op Bali. Ze stort daar om de maand het geld naartoe die in de spaarpot zit, direct naar het gezin die het heel erg nodig heeft om te overleven en de kinderen naar school te
kunnen laten gaan en eten te geven. Dit gebeurt via de Western Union Bank waar de vader of moeder het persoonlijk vanaf kan halen. Voelt heel goed en ik krijg al jaren goede berichten. Ik weet dan dat er geen geld ergens achter blijft hangen bij iemand waar het niet hoort. Maar letterlijk alles wordt daarvoor gebruikt. Er is toezicht dat het ook daadwerkelijk veilig wordt opgenomen in Bali.

ik heb het uitgestuurd en in het laatste Weekend Workshop Dewegnaarjezelf in Hoenderloo vond iedereen het leuk om lekker even melig te gaan bingo-en bij de Buurvrouw (kantine). Melanie had BINGO 🙂 en koos namens ons allen voor het Grote Roze Spaarvarken, die ik gelijk Billy Bali noemde! Er werd door iedereen een bijdrage in gedaan als start en het Dewegnaarjezelf Steun Project was geboren!

IMG_0644

Dank je wel Melanie :-).

Aangegeven door Hans van Lieshout, die regelmatig naar Bali afreist om alles te controleren, is een mevrouw die er alleen voor staat omdat haar man is overleden. Ze werkt iedere dag zelf hard en wordt betaald in rijst. Ze heeft vier kinderen allen met gezinnen die ook erg arm zijn en maar net kunnen rondkomen. Wij in het Westen hebben het goed en het voelt goed voor mij en denk ik ook voor iedereen die hieraan meedoen, om gezinnen te gaan ondersteunen in de eerste levensonderhoud zodat de kinderen gewoon naar school kunnen en een kans hebben om een toekomst op te gaan bouwen. Ze hoeven dan niet hard te werken voor hun eten, maar kunnen naar school, met boeken en schone kleren. Iedere druppel is er 1 toch? We zijn er zo van verzekerd dat het geld daar komt waar het ook nodig is, zonder tussenstop.

In de Nieuwsbrief zal ik 3 maandelijks een update geven van het geld wat is gegeven als steun en aan wie en waarvoor. Een gezin op Bali kan mondjesmaat rondkomen met een bedrag van 100 euro. Dus voor ons alle mogelijkheden om een Ziel aan de andere kant van de wereld in ons hart te sluiten en te delen met wat we hier hebben. Het is de bedoeling dat ze gesteund worden om zelf de kansen te gaan benutten op een beter, rustiger en veiliger leven. Hoe meer er maandelijks in Billy Bali zit, hoe meer gezinnen wij kunnen ondersteunen. Er zal geld worden overgemaakt via de Western Union Bank, ze krijgen dan een code toegestuurd per sms. Met die code kan het gezin het extra geld wat ze nodig hebben opnemen voor bv nieuwe kleren voor de kinderen, schoolboeken, ziekenhuiskosten etc.  Dit is een veilige manier en werkt heel goed.

IMG_0649Billy Bali staat vanaf nu bij Dewegnaarjezelf in Hoenderloo en iedereen die een vrijwillige bijdrage wil leveren is heel erg welkom om dit in Billy te stoppen! Maakt niet uit hoeveel, alles is liefde!

Mocht je het Dewegnaarjezelf Billy Bali Steun Project via de bank willen ondersteunen, zodat er maandelijks meer gezinnen een extra bedrag krijgen om beter te kunnen voorzien in hun onderhoud dan zou dat fantastisch zijn.

Je kunt jouw bijdrage, maakt niet uit wat voor bedrag en hoe vaak je wil meedoen, overmaken naar:  Rek.nr. Nl18RABO0321711289 tnv Dewegnaarjezelf ovv Steun Project Billy Bali!  

Ik zorg dan persoonlijk dat het terecht komt waar het hoort te komen. 3 Maandelijks komt er een update waar het geld naartoe is gegaan, hoeveel en met foto,s van de gezinnen die het ontvangen hebben.

IMG_0648Doen jullie mee? Elke druppel helpt en vormt een kring!

Liefs Wendy’Ann xxx

 

 

 

 


Een greep uit de mensen die geholpen zijn op Bali via de clienten van De weg naar Jezelf:

In december hebben we de Donaties van De weg naar Jezelf o.a. gebruikt voor deze vrouw op Bali. Ze had geen onderdak, of mogelijkheden meer om zichzelf te onderhouden omdat haar dochter getrouwd is en ver weg is gaan wonen zonder keus. Ze is nu alleen.
Ze werkt hard op een zeewierbedrijf, maar kan daar niet van rondkomen. Meestal krijgt ze rijst als betaalmiddel. 
Dank zij jullie steun heeft ze goede kleding, kook materiaal, eten en een naaimachine ontvangen zodat ze kan gaan bouwen aan haar toekomst.
In november 2016 is o.a. deze familie geholpen met kleding en schoolspullen voor de kinderen zodat ze kunnen bouwen aan hun toekomst.
Translate »

You cannot copy content of this page