Verhoogde Energie d.m.v Fotongordel

 

FotonGordel

Translate:


Terwijl we doorgaan met de jaren in 2000 begint de notie van tijd zoals we ze gangbaar kennen, te veranderen.Verschillende dingen zijn hier de oorzaak van. Eén ervan is dat onze lichamen beginnen te reageren op een hogere energetische trilling die in ons aardse energieveld binnendringt. Deze energie wordt de Fontongordel genoemd en heeft een specifieke bedoeling. Sinds 1982 komt deze energiegordel steeds dichter naar onze planeet. Hij heeft een ongelofelijke uitwerking op allen die er gevoelig voor zijn. Tijd, zoals we die kennen, wordt erdoor versneld zodat we uiteindelijk het lineaire tijdsbegrip zullen ontgroeien. Deze energie drijft ook honderdduizenden mensen op aarde ertoe om naar het spirituele in zichzelf te zoeken. Om te zoeken naar genezing op vele niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Ze heeft vele klerken, secretaresses, winkeliers, fabrieksarbeiders, enz. ‘omgeschoold’ tot full time of part time genezers.

Dus, terwijl we verder opschuiven in de jaren komt deze energiegordel, want dat is het werkelijk, altijd maar dichter naar de aarde. Hij zorgt niet alleen voor problemen met ons huidige tijdsbesef maar heeft ook een fysieke invloed. Er is nog maar weinig geschreven over dit onderwerp. Bovendien is het weinige dat er toch bestaat zo technisch, dat je een speciaal woordenboek nodig hebt om de terminologie te begrijpen. Het was in dit opzicht en nadat ik inzag dat er niets bestond om me te helpen dat ik besloot om deze informatie neer te schrijven. Ik hoop dat het hulp zal bieden aan de velen die spiritueel ontwikkeld zijn, naar spiritualiteit op zoek zijn, of gewoon de deur openlaten voor het begrijpen van de veranderingen die met de gordel gepaard gaan.

Deze veranderingen vinden plaats omdat de spirituele wereld ons helpt. Spirit helpt ons om onze energetische trilling omhoog te brengen zodat we kunnen omgaan met de verhoging van de trilling die ons aardse niveau op dit ogenblik ondergaat. Je hebt vast al gemerkt (wie niet?) dat de tijd danig versnelt. Ooit had je al de tijd van de wereld. Je stond op in de morgen en de tijd leek de hele dag stil te staan. Je werkte je door je dag heen en slaagde erin om al je taken af te werken en, aan het eind van de dag, te slapen. Maar tegenwoordig ben je pas uit bed of het is al middag! Je vraagt je af waar die tijd toch heen is. In een knip wordt het avond en je kon nauwelijks iets doen van wat je gepland had. De tijd is gewoon voorbijgeflitst. De oorzaak hiervan is de Fotongordel.

Als je de spirituele deur hebt geopend, of het pad bewandelt, of je bent wat een Lichtwerker genoemd wordt (iemand die al voor Spirit werkt) dan kun je er donder op zeggen, dat je één van de hieronder beschreven symptomen zult vertonen. De verandering van de energie brengt ook veranderingen in onze lichamen met zich. Velen zullen de energie niet aankunnen en zullen op een onbewust niveau beslissen om de planeet te verlaten, hetzij eigenhandig, of door een ongeluk. Het is in ieder geval hun eigen keuze wanneer dit gebeurt. Voor zij die blijven en overgaan in de energie van de Fotongordel, zal niet alleen de tijd veranderen. Ze zullen ook de volgende symptomen vertonen. Als je hiervan symptomen bij jezelf ontdekt, schraap je moed bijeen: je bent niet alleen. Honderden, zoniet duizenden mensen in de wereld voelen dezelfde dingen.

Vele jaren lang werd ons verteld over het omslaan van de aardas. Tegen het einde van de eeuw zouden grote veranderingen zich voordoen. Wel, het is zover en niemand is voorbereid. Het gaat hier eigenlijk om “Christusenergie”. Ze bereidt de mensen die spiritueel hebben zitten wachten, voor op het ontluiken van een nieuw tijdperk. Ze komt “als een dief in de nacht” zoals Christus over zijn terugkeer sprak. De Fotongordel is als een virus dat ongemerkt en traag het lichaam doorkruist, wachtend om aan de oppervlakte te komen. Niemand is erop voorbereid. En de meeste mensen in de media slaan luid aan het lachen wanneer ze erover horen.

Deze energie zal een uitwerking hebben op al onze communicatiesystemen, elektriciteitsnetwerken, computers. Eigenlijk zal alles wat elektrische energie gebruikt ermee te maken krijgen. In de USA vonden al 2 keer enorme stroompannes plaats, zonder dat er een specifieke reden voor werd gevonden. Dat kunnen ze ook niet. Niemand heeft immers ooit iets gelijkaardigs gezien. In ieder geval zal de manier waarop we tegen elektrische energie aankijken danig veranderen. In de komende 3 jaar zullen altijd meer streken op aarde met deze pannes te maken krijgen en niemand zal kunnen uitleggen waarom. 

De mensen die afgestemd zijn op de Fotonenergie hoeven niets te vrezen. Ze zullen aan zichzelf hebben gewerkt om zich van hun blokkades te bevrijden en zullen zich al in een hogere spirituele dimensie of op een hoger trillingsniveau bevinden. Ze zullen ook door een pak van veranderingen zijn gegaan die in dit artikel beschreven worden en zullen zodoende zijn afgestemd op de hogere energie. De energie van de Fotongordel kan geen invloed op ze hebben omdat ze aan zichzelf hebben gewerkt en aan hun karma. Ze zijn de confrontatie met hun Zelf aangegaan en hebben gewerkt aan alle dingen die hen in deze en andere incarnaties blokkeerden. Leer in het NU te leven! Zit niet meer in met het verleden en de toekomst. Het zal dan veel makkelijker worden om met de energie om te gaan.

Wel, wat zijn nu die veranderingen en hoe zullen ze hun invloed op jou laten voelen? Hieronder vind je een lijst van de meeste symptomen en zo mogelijk, wat je eraan kunt doen. Sommige wijzigingen zul je gewoon moeten ondergaan. Voor anderen kun je oplossingen vinden die je helpen met de energie om te gaan. Doorheen alle ervaringen moet je in gedachten houden dat je je trillingssnelheid verhoogt om met die van de planeet compatibel te zijn. Ik ben zelf door het proces gegaan en het is geen prettige ervaring. Ik heb het echter overleefd. Dus zou je deze tekst kunnen beschouwen als een overlevingscursus. Deze energie zit te wachten om ook door anderen te kunnen vloeien. Ik ben een leraar, genezer en spirituele raadgever. Dat zou ik niet kunnen zijn zonder de veranderingen die ik onderging omdat ik hier mens ben, en dat zullen jullie ook niet kunnen. Denk er gewoon aan, als je downloadde veranderingen doormaakt, dat je er niet alleen voorstaat. 

Dat alleen al zou je moeten helpen.

 

 

 

 

 

HOOFDPIJN

Deze kunnen variëren van migraines tot plaatselijke hoofdpijn. Om één of andere reden lijken vrouwen er meer aan onderhevig dan mannen. Ze worden veroorzaakt door een te veel aan energie die door de kruinchakra stroomt en door hormonale wijzigingen die plaatsvinden wanneer de Chakra’s gestimuleerd worden. Je kunt ze aanpakken door aan de Hogere Bron te vragen om ze weg te nemen. Of je kunt je Bewaarengel vragen om te helpen bij het oplossen ervan. Als de pijnen dienen om je te helpen bij het openen van je pijnappelklier of je hypofyse, dan zullen ze niet meteen verdwijnen, ook als je daarom vraagt. De pijn zal wel verminderen. Wanneer je op een hogere frequentie begint te trillen worden de beide klieren gewend aan de hogere energie. Andere klieren veranderen ook, maar het zijn die twee die het meeste moeten doorstaan. Dit kan een aantal maanden aanslepen, of zelfs een paar jaar, afhankelijk van het spirituele niveau waarop je je bevindt. Een amethist dragen kan helpen, of anders ook natuurlijke of hhomeopathische remedies.

 

GRIEPACHTIGE SYMPTOMEN

Dit is een tamelijk algemeen verschijnsel en het lijkt erop dat er weinig aan gedaan kan worden. Ze worden veroorzaakt door alle rommel die je in je Chakra’s hebt opgestapeld en die nu aan de oppervlakte komt. Deze moet je gewoon ondergaan. Hete citroendranken helpen bij het opruimen. Werk niet te veel tijdens deze periode. Je gaat immers door een belangrijke verandering in je trillingsniveau. Doe het rustig aan. Dit gaat voorbij.

 

BRAAKNEIGINGEN, LOSSE STOELGANG, DIARREE

Deze symptomen wijzen erop dat de zonnevlechtchakra geopend en gezuiverd wordt. Mensen met opgestapelde angsten, woede en wrok ervaren deze wijzigingen. Een geel kristal zoals citrien kan je helpen. Je kunt ook water drinken dat een kristal bevat, of een kristal dragen dichtbij de Chakra. De Bachbloesemremedie ‘Rescue Remedy’ kan hier ook veel verlichting brengen. Je kunt ze zelfs ieder half uur nemen als dat nodig is.

 

EXTREME VERMOEIDHEID

Dit kun je bij het ontwaken voelen. Je hebt de hele nacht doorgeslapen, maar je komt ’s morgens maar niet het bed uit. Op de middag moet je gewoon gaan liggen en slapen. Het is een energiewijziging doorheen het hele spirituele lichaam die dit met zich brengt. Mettertijd verdwijnt dit symptoom. Bij elk individu verloopt het anders. Voor sommigen kan dit weken doorgaan, voor anderen maanden, of zelfs jaren. Ik liet me gewoon met de stroom meedrijven en wanneer ik moe werd, nam ik wat rust en ’s morgens gaf ik er niet aan toe om me om te draaien en terug in te slapen. Gewone kwarts kan helpen, aan een halsketting of in een glas water dat je nadien leegdrinkt. Een piramidale structuur waar je onder kunt zitten kan je geweldige energieshots geven als je daar nood aan hebt.

 

OVERTOLLIGE ENERGIE

Je kroop uitgeput om tien uur in bed. Je wordt wakker en het is pas 1 uur ’s nachts en toch voel je je alsof het 8 in de morgen was. Dit is de Fotongordel energie die zich rond je opbouwt en het onvermogen van je lichaam om ze op te slaan omwille van geblokkeerde energie. Sta niet op en ga niet de keuken opruimen! De energie is er om een bepaalde reden. Ze brengt genezing in alle subtiele lichamen: spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek. Ga zitten en iets lezen, kijk TV (dat doet het meestal voor mij omdat ik er moe van wordt) of luister naar een meditatieopname. Dit fenomeen kan gerust een tijd aanhouden.

 

HUILEN ZONDER REDEN, EEN GEVOEL VAN EMOTIONELE KWETSBAARHEID

Wanneer je jezelf verdrietig voelt, of je huilt zonder duidelijke reden ben je bezig met geblokkeerde energie los te laten die er al langer dan dit leven zit, die van andere levens voortkomt. Je moet die energie laten gaan. De Fotongordel helpt je daarbij. Er is weinig wat je hiertegen kunt doen. Alles is erop gericht om de energie de vrije loop te laten. Pogingen om dit tegen te houden zal de zaak alleen maar moeilijker maken. Laat gewoon los, huil als je daar behoefte toe voelt en zoek een Bachbloesemremedie om op het emotionele niveau te helpen. ‘Rescue Remedy’ is fantastisch. Hoe meer obstructies je opruimt hoe sneller het symptoom verdwijnt.

OPVLIEGERS EN OVERVLOEDIG ZWETEN ‘S NACHTS EN OVERDAG

Deze symptomen komen algemeen voor bij zowel mannen als vrouwen. Ze hebben te maken met energie die te snel door het lichaam stroomt, hormonale veranderingen – waar mannen ook mee te maken krijgen – en het lichaam dat zich aan een hogere frequentie tracht aan te passen. Sommige mannen krijgen zelfs borsten of een grotere borstomtrek gedurende een bepaalde tijd. Als je een man bent en hiermee inzit, wees dan gerust, je zult geen BH moeten dragen! Je zult echter een tijdje een opgeblazen gevoel hebben in de borststreek.

 

SPIER- EN GEWRICHTSPIJNEN

Wanneer de hogere frequentie je lichaam binnendringt, zal de kracht ervan zo groot zijn dat velen het effect in hun fysiek lichaam zullen voelen in de vorm van spier- en gewrichtspijnen. Je kunt de Hogere Bron vragen om de pijn die ermee gepaard gaat te verwijderen. Zodra het lichaam aan de hogere trilling gewend is geraakt, zal ze verdwijnen en de binnenkomende energie zal niet langer een probleem vormen.

 

FIBRILLATIE IN DE HARTSTREEK, PIJN, ADEMHALINGSMOEILIJKHEDEN

Dit kan een angstaanjagend gevoel zijn omdat je de indruk hebt dat je een hartaanval krijgt. Wanneer je op eender welke manier met Spirit moet samenwerken, zul je waarschijnlijk met dit gevoel te maken krijgen. Het kan ook lijken alsof je geen adem meer krijgt. Wanneer de Hartchakra zich kortstondig opent om hogere energie binnen te laten, kan hij dit niet verwerken en moet zich dus aanpassen. De zonet beschreven symptomen en een gevoel alsof energie door je plexus solaris en de hartchakra vloeit (hart- en maagstreek) komen tamelijk veel voor. Deze symptomen kunnen een tijdje meegaan. Er zit niets anders op dan volledig te relaxen wanneer ze zich voordoen. Wees niet bang, het is een normale stap in de verhoging van de trillingsfrequentie van je lichaam.

 

VERHOOGD LICHAAMSGEWICHT

Velen die met de hierboven beschreven symptomen te maken krijgen, verdikken ook. Dat was bij mij in ieder geval zo. Het is een soort van bescherming van het lichaam, dat voelt alsof het binnengedrongen wordt. Het Zelf komt in actie en probeert zichzelf te beschermen. Bovendien verbruik je ook meer water. Een achttal glazen water per dag kunnen helpen je gewicht onder controle te houden. Wanneer je als Lichtwerker voor Spirit zult moeten werken, heb je in ieder geval vocht in je lichaam nodig. Ze hebben water in je lichaam nodig om energie aan te maken, net zoals wij water voor energie gebruiken. Het lichaam zal water opslaan als de toevoer ervan niet toereikend is. Als je geen gewichtsprobleem wilt, drink dan veel water.

 

GEHEUGENVERLIES OF ZWEVERIG GEVOEL

Dit kan een akelig gevoel zijn. Je herinnert je niet wat je een uur geleden gegeten hebt, bijvoorbeeld. JE LIJDT NIET AAN GEHEUGENVERLIES. Je gaat over van linkerhersenfuncties naar een groter gebruik van de rechterhersenhelft. Er worden gebieden in de hersenen geactiveerd die helpen bij het verwerken van de hogere energie. Dikwijls komen woorden er stotterend of verdraaid uit. Deze situatie gaat voorbij, maar er zit geen tijdslimiet op.

 

PIJN IN DE OREN EN GEHOORPROBLEMEN

Plots vind je dat geluid te hard is. Ook dat heeft te maken met een hogere frequentie. Alles klinkt zo luid. Zelfs een hond drie straten verder klinkt alsof hij naast je staat. Sommige mensen (ik althans) voelen alsof er iemand in hun oren zit en moeten voortdurend krabben. Dikwijls kun je ook pijn voelen. Ook dit komt door de hogere energie.

 

EXTREME GEVOELIGHEID

Wanneer je voor de hogere energie gaat openstaan, word je bijzonder gevoelig voor mensen, geluiden, verschillende dingen. Dit kan gaan inwerken op het centrale zenuwstelsel en kan moeilijk te verwerken zijn. In dat geval moet je vitaminen uit de B-groep en multivitamines nemen. Als je allergisch bent voor deze stoffen, neem dan een homeopatisch middel of een Bachbloesemremedie voor extreme gevoeligheid.

 

DEPRESSIE

Een depressief gevoel komt heel veel voor bij verhoogde frequenties. De hogere energie forceert elke ziekte, elk virus, om het even wat er in je lichaam verborgen zit, naar de oppervlakte. Vaak manifesteert zich dit in de vorm van een depressie. Bezoek een spirituele raadgever en probeer naar de wortel van het probleem te grijpen. Het zou in een vorige incarnatie kunnen zitten, hou daar rekening mee. Wees niet bang. Dit gaat voorbij en je zult je zoveel lichter voelen wanneer alles achter de rug is. Sint-Janskruid kan een bijzondere hulp bij depressies betekenen.

 

SPRINGENDE LAMPEN EN SPUTTERENDE ELEKTRONICA

Ik stapte eens binnen bij een  radiostation en alle controlepanelen raakten in de war. Ik ging ook op bezoek bij een TV-station  voor een TV-show en alle lichten bleven maar flikkeren. Ik heb een echt probleem in opnamestudio’s en bij het opnemen van mijn cd,s. Wanneer deze dingen in je aanwezigheid gebeuren, heb je een zeer hoge frequentie bereikt en ben je allicht een sterke genezer of een diepgaand channel voor Spirit. Ze zijn te wijten aan uiterst hoge energie die zich in de fysieke vorm manifesteert. Je zou het kunnen omschrijven als 50.000 volt die plots binnenstromen. Niet alleen het lichaam kan dit amper aan. De energie gaat door het lichaam heen en komt er ook weer uit, zodat alle elektronisch materiaal verstoord wordt. De Fotongordel zelf zal dit ook teweegbrengen wanneer hij dichter naar de aarde toe komt. Eén voordeel is dat je een stuk beter met Fotonenergie overweg zult kunnen dan de gewone man in de straat.

 

REACTIES VAN DIEREN

Je zult merken dat honden, katten en andere dieren je energie zullen opmerken en er ofwel door opgeschrikt worden, ofwel de hele tijd in de buurt willen blijven. Heel wat dieren kunnen gewoon niet genoeg krijgen van die energie. Andere zijn eerder bang omdat ze het niet begrijpen. Wanneer je lichaam zich aanpast aan de hogere trilling, gaat dit voorbij.

 

ANDERE VOEDING

Wanneer je energie evolueert, zul je merken dat je niet langer sommige dingen lust. Koffie, thee en vlees zijn drie van de vele producten die mensen vervangen wanneer ze hoger vibreren. Vlees is bijzonder compact en kan echt een invloed hebben op de energie van het lichaam, zeker wanneer het hormonen bevat. Je kunt hevig naar bepaalde voedingsstoffen gaan verlangen, of je afkeren van je lievelingsvoedsel. Dit is normaal en maakt deel uit van de verandering. Onderga het gewoon wanneer dit met je gebeurt en verken de nieuwe mogelijkheden.

Wanneer je trilling verhoogt, ga je door verschillende bewustzijnsniveaus. Bij de eerste verandering ga je het Maanbewustzijn binnen. Hier begin je helderziende en genezende mogelijkheden te ontwikkelen en word je gevoeliger. Dit niveau houdt zo’n vijf jaar aan. Zonnebewustzijn is de volgende stap. In deze fase bereik je een grotere harmonie en begin je problemen van alle subtiele lichamen aan te pakken. Voor diegenen die zich hiervan niet bewust zijn: we hebben niet alleen een fysiek lichaam, maar ook een emotioneel (astraal), mentaal en meerdere spirituele lichamen. In de zonnefase lossen we alle problemen op dit niveau op. Dit neemt zo’n drie tot vijf jaar in beslag. Velen gaan niet verder dan deze fase, die al een heel hoog niveau uitmaakt. Stellair bewustzijn is de volgende stap, maar is alleen weggelegd voor de persoon die op een zeer hoog niveau met Spirit gaat samenwerken. Stellair niveau betekent dat al je chakra’s gezuiverd zijn, dat je al je karma hebt afgewerkt en dat je een zuiver channel voor Spirit bent. De volgende stap is de verschijning voor de Goddelijke Kracht, God, het Ultieme Wezen, of hoe je de hogere kracht ook wilt noemen. Dat is enkel voor de grote spirituele leraren weggelegd.

 Het doel van de Fotongordel is de energie van de aarde naar een hoger niveau te brengen. Al het oude en negatieve moet van de aarde verdwijnen zodat een nieuwe leer kan doordringen. Hij helpt de mensheid zichzelf naar een hoger niveau te tillen. Dit zal voor een boel omwentelingen op aarde zorgen. Er zullen zich natuurrampen voordoen. Die zijn eigenlijk al bezig en zullen blijven komen. Maar wanneer dit voorbij zal zijn, zullen we een ander mensenras zijn. Niet langer vervuld van ons ego of Zelf, niet langer uit op oorlog. Dan zal 1000 jaar lang vrede heersen.

Heet de Fotonenergie welkom in je leven. Laat de veranderingen gebeuren. Vecht er niet tegen (als je dat probeert, zul je verliezen). Probeer te lachen op je weg. Het leven is niet bedoeld als een gewichtige zaak. Wanneer je door de omstandigheden neergedrukt wordt, kijk dan naar wat er in de wereld gebeurt en wees dankbaar voor wat je hebt. Velen van ons zullen in de toekomst met Spirit samenwerken om van deze wereld een betere plaats te maken. Om dat te kunnen moeten we ons naar hun niveau, hun dimensie tillen, en daar helpt de Fotongordel ons bij.

Veel pret tijdens je verblijf!

Wendy’Ann

Translate »

You cannot copy content of this page