Inhoudelijke Overeenkomst.

Inhoudelijke Overeenkomst.

De informatie die op deze website staat, inclusief ideeen, technieken en andere inhoud, is van nature onderwijzend en wordt alleen aangegeven als algemene informatie. De informatie die aangeboden wordt is niet bedoeld om afhankelijk van te zijn op wettelijk, psychologisch of enig ander professioneel advies op welk vlak dan ook. De informatie op deze website geeft geen garantie, of voorspelling voor welke uitkomst dan ook van welk individu dan ook die deze informatie gebruikt. Het toepassen van de oefeningen en technieken is geheel op eigen verantwoording.

Door deze website te bekijken of door deel te nemen aan welk project dan ook, geef je toestemming tot volledige vrijstelling van aanklacht of verantwoording op welk gebied dan ook, inclusief werknemers of vrijwilligers van de praktijk Dewegnaarjezelf. Voor iedere vorm van verwonding, schade, persoonlijk, emotioneel, psychologisch of anders, welke kunnen optreden gedurende het gebruik van de informatie, projecten, consulten, technieken en andere materialen die hiermee te maken hebben.

Deze website bevat materiaal met copyright (alle rechten). Het is niet toegestaan om deze informatie, gedeeltelijk of helemaal te gebruiken op professioneel gebied zowel elektronisch of in de praktijk, zonder schriftelijke toestemming van Dewegnaarjezelf, alszijnde Wendy’Ann. Inclusief de informatie op de video’s of bestanden die aangeboden worden.

Alle Projecten op video of audio zijn prive beschermd en zijn bedoeld voor 1 persoon. Het is niet toegestaan om deze informatie, zoals wachtwoorden, technieken of healingen te delen zonder schriftelijke toestemming van Dewegnaarjezelf alszijnde Wendy’Ann. Het niet respecteren van dit verzoek en deze overeenkomst kan resulteren in een waarschuwing of het ontzeggen van de toegang tot de projecten of verdere informatie, zonder teruggave van gemaakte kosten.

Met een schriftelijke of mondelinge toezegging voor het volgen van een consult, Workshop of Project, ga je een verplichting aan en dien je met inachtneming van de normale termijn te annuleren.:

  • Na het begin van een Project is er geen restitutie meer mogelijk. Alle situaties die worden ervaren horen bij het proces van het Bewustzijnsproject. Mocht het Project nog niet begonnen zijn en annuleer je binnen een week voor aanvang dan ben je een bedrag van 50 euro verschuldigd voor administratie kosten en indeling.
  • Indien je binnen een week voor een Workshop annuleert, ben je de aanbetaling kwijt er is dan wel altijd een verschuiving mogelijk naar een latere datum.
  • Een consult 1 op 1 kan altijd verschoven worden indien dit vooraf duidelijk wordt aangegeven en afgesproken.
  • Bij het later inloggen bij een Webcamsessie  gaat de wachttijd van de consulttijd af.

 

De weg naar jezelf© is een handelsnaam van Wendy’Ann en Sven Duurland en mag op geen andere wijze gebruikt worden zonder toestemming. Wordt dit niet gerespecteerd dan zullen er gerechtelijke stappen volgen.

Bij het gebruiken en bezichtigen van de website of het deelnemen aan welk project, consult of bijeenkomst dan ook geef je toestemming op al het bovenstaande.

Met vriendelijke groeten

Wendy’Ann.